Extra info CVNCS

C.V.N.C.S = Competitie Voor Niet Competitie Spelers

Voor iedereen die niet meedoet aan de reguliere voorjaarscompetitie is er de CVNCS. Voor wie er nog nooit van gehoord heeft of het nog (steeds) niet weet… CVNCS staat voor Competitie Voor Niet Competitie Spelers en is een interne competitie bij Flehite die parallel loopt aan de KNLTB voorjaarscompetitie. Elk jaar wordt een groot aantal teams ingeschreven en wordt er in de weekenden gezellig en vooral sportief gespeeld. Er wordt gestreden om het felbegeerde CVNCS-tegeltje. 

De voornaamste reden om deel te nemen is dat je van een gezellig potje tennis houdt en het leuk vindt om hier een competitie-element aan toe te voegen. Zowel de beginnende als de meer gevorderde speler vindt zijn weg tijdens deze gezellige competitie. We proberen het voor elke speelsterkte een leuk evenement te laten zijn. Elk jaar doen er een hoop bekende gezellige gezichten mee, maar de CVNCS is zeker ook voor nieuwe leden dé kans om vaker te spelen of meer nieuwe tennismaatjes te leren kennen. 

Er wordt 2 uur getennist op de zaterdag- of zondagavond vanaf 20.00 uur. Het eerste uur spelen we een damesdubbel en een herendubbel én in het tweede uur spelen we twee gemengd dubbels. De speeldata lopen gelijk met de landelijke voorjaarscompetitie tussen 4 april en 24 mei.

Heb je nog vragen? Mail [email protected].

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 9306

LTV Flehite

Zandbergenlaan 42A
3817 GN Amersfoort