Clubkampioenschappen senioren

Van 13 t/m 26 juni 2022 vinden de Flehite Clubkampioenschappen plaats in de categorieën 3 t/m 9.

Praktische informatie

Leden van Flehite kunnen zich inschrijven in maximaal twee onderdelen. Bij een inschrijving voor twee categorieën mag je maximaal twee verhinderingen doorgeven. Bij deze verhinderingen wordt maximaal één verhindering geaccepteerd in het tussen weekeinde. Er worden er geen verhinderingen geaccepteerd in het finale weekend van 25 en 26 juni. 

Jeugdleden die voor 01-01-2022 16 jaar of ouder zijn, mogen deelnemen aan de CK senioren in één hogere categorie dan hun ledenpas aangeeft (bijv: dus als je 6 bent, speel je mee in de 5).

Thema Flewhite

Dit jaar is het thema: Flewhite. Voor even is onze mooie club Wimbledon en gaan we terug naar de jaren ‘70 en ‘80 wat betreft kleding en entourage.

Tijdens de Clubkampioenschappen is er weer van alles te doen:

Op zaterdag 18 juni nodigt het ‘All Wooden Racket Comité’ u van harte uit om mee te doen aan het nu al fameuze ‘Wooden Racket High Tea Tiebreak Tournament’. Onder het genot van een real English High Tea, kunt u meedoen met het tiebreak toernooi waar uiteraard met houten rackets (van Flehite) wordt gespeeld.

Op woensdag 22 juni vindt er een pub quiz onder de bezielende leiding van pub quizmaster Edwin Andriol met als thema Wimbledon en tennislegendes.

Op de finale dag (26 juni) zullen de aardbeien en slagroom uiteraard niet ontbreken en hebben we voor de finalisten een heerlijke afsluiting met ‘Fish & chips’.

Dus strijk je plissérok glad, trek je spencer uit de mottenballen, zet je zonneklep recht en doe mee aan de Clubkampioenschappen. Schrijf je nu in via toernooi.nl!

See you at Flewhite!

Susan, Babette, Erik, Arjen, Gertruud, Diane, Nieke en Sabrine

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 9306

LTV Flehite

Zandbergenlaan 42A
3817 GN Amersfoort