Tennislessen

Tennislessen

 

Tennis wordt nog leuker als je je goed voelt op elke plek in het veld. Iedereen wil toch graag minder fouten maken, tactisch sterker worden en zijn/haar slagenarsenaal verbeteren? Tennisles kan daar zeker bij helpen!

De trainingen op LTV Flehite worden gegeven door Rob van Bunderen Sportservice. Tennistrainers zijn: Rob van Bunderen (WhatsApp 06 216 734 41), Raymon Birza, Henrik Kroon en Dorien Schaap.

De lessen worden ingedeeld naar speelsterkte zodat je altijd op jouw niveau kan tennissen. Er wordt onder andere getraind op vastheid, een stevige basis waarmee je verschillende ballen in verschillende uitdagende (wedstrijd)situaties leert terug te spelen. Daarnaast wordt er altijd gekeken, aan de hand van je karakter en je wensen, naar het speltype wat je wilt gaan spelen.

Inschrijven tennisles voorjaar/zomer 2023 (NOG NIET GEOPEND)

Inschrijven voor de trainingen gaat als volgt.

  1. Je gaat naar https://www.yourtennis.nl/users/sign_in?club=ltv-flehite en daar maak je eenmalig een account aan.
  2. Je bevestigt je nieuwe account via een link die je ontvangt in je e-mail.
  3. Op de inschijf-site zie je de lijst met verschillende lesprogramma’s en onderin staat de link naar het inschrijfformulier.
  4. Schrijf je in via het formulier (in het formulier maak je de keuze welk type les je wilt).

 

Lestijden senioren en junioren

De senioren trainen 10 keer buiten tot de kerstvakantie bij Flehite. Starten vanaf maandag 10 oktober. Je traint in het najaar elke week. Bij een overschot aan inschrijvingen zal er worden gekeken naar een passende oplossing.

De junioren zullen gedeeltelijk binnen trainen bij Theo Meijer in Leusden, dit gaat om 22 trainingen. Binnen hebben we een beperkte beschikbaarheid van banen, wanneer er een overschot aan inschrijvingen is dan zullen we ook buiten gaan trainen bij Flehite. Buiten gaat het om 10 trainingen tot de kerstvakantie. Eerst zullen de banen binnen gevuld worden en daarna kan er pas buiten worden getraind. Met de vereniging is besloten dat eerst de kinderen die spelen op niveau rood binnen worden ingedeeld, vervolgens de selectie kinderen, en daarna gaat het van jong naar oud, dus niveau oranje, groen en dan geel.

Vragen over tennisles

Heb je vragen over de inschrijving of over de trainingen in het algemeen stuur dan een e-mail naar: [email protected].

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 9306

LTV Flehite

Zandbergenlaan 42A
3817 GN Amersfoort