Vrijwilligers gezocht!

Onze club draait op vrijwilligers (25% van de seniorenleden vervult een functie als vrijwilliger). En dat straalt af op de sfeer van de club. De binding met elkaar is groot en je leert elkaar goed kennen als je regelmatig aanhaakt bij een commissie of toernooiorganisatie.

In 2024 zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor… 

  1. FLEHITE 70 JAAR LUSTRUM – Enthousiaste ‘Instagrammers’
  2. FLEHITE 70 JAAR LUSTRUM - Flehite vriendendag
  3. JEUGD CLUBKAMPIOENSCHAPPEN – Hand-en- spandiensten
  4. JEUGDTOERNOOI
  5. TOSS COMMISSIE

1.    FLEHITE 70 JAAR LUSTRUM - Enthousiaste ‘Instagrammers’

Nooit te oud voor iets nieuws, dus 70 jaar Flehite is een mooie aanleiding om (eindelijk) actief te worden op Instagram met een algemeen Flehite account. Er is immers genoeg te beleven en te delen vanuit onze gezellige vereniging, zeker in het komend lustrumjaar. Maar wie o wie wil het nieuwe instagram account opzetten en gaan beheren? Vind jij het leuk om samen met 2-3 leden je tanden hier in te zetten? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en wie weet maak jij binnenkort Flehite wereldberoemd 

2. FLEHITE 70 JAAR LUSTRUM – Flehite vriendendag  

De 70ste verjaardag van Flehite wordt dit jaar groots gevierd met leuke lustrumactiviteiten. Het thema van ons lustrum is 'Flehite 70 jaar - vrienden voor het leven'. Met dit thema is een programma samengesteld met onder andere een Vriendendag voor relaties, een speciaal Flehite biertje en wijn, een vriendenactie voor nieuw buitenmeubilair en natuurlijk een spetterend 'Vrienden van Flehite Live feest'. Ook zijn er leuke ideeën om de historie van Flehite tot leven te brengen in en rondom het park.   Voor de ‘vriendendag voor relaties’ zoeken wij nog leden die het leuk vinden om hier over mee te denken. De vriendendag staat gepland op vrijdag 6 september van 16 – 19 uur.   Vind je het leuk om mee te helpen? Meld je aan aan via [email protected] t.a.v. Marije Eillebrecht. 

3.    JEUGD CLUBKAMPIOENSCHAPPEN – Hand-en-spandiensten

Voor de Jeugd Clubkampioenschappen (JCK) van 22 juni t/m 7 juli zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen met hand-en-spandiensten. De commissie is erg geholpen met ouders die door de week de wedstrijdtafel kunnen bemannen. Het gaat om het op de baan zetten van de wedstrijden en het doorgeven van de standen. Er is altijd iemand aanwezig die op de achtergrond standby staat. Speelt je kind mee, dan zou het fijn zijn als je kan helpen. Door een keer achter de wedstrijd tafel te zitten of via hand-en-spandiensten. Zin in? Stuur een mailtje naar [email protected] t.a.v. Florentien Segaar.

4.    JEUGD TOERNOOI  

Wij zoeken jou!!   Heb jij affiniteit voor het begeleiden en helpen van jeugd? Dan ben je bij ons aan het goede adres!   Voor ons fantastische jeugdtoernooi zoeken wij versterking van de toernooicommissie. Het toernooi vindt plaats in de herfstvakantie en wordt gespeeld over de hele dag.   Wat houdt de toernooicommissie van het jeugdtoernooi in? Dat zullen we je vertellen:  

  • Het begeleiden van jeugdspelers naar de baan voor hun wedstrijd - Organiseren van activiteiten tijdens de toernooiweek;
  • Je bent de toernooiweek beschikbaar;
  • Voorafgaand aan het toernooi denk je mee over een thema, activiteiten tijdens de toernooiweek en help je mee met alle hand en spandiensten.  

Lijkt het jou leuk om te komen helpen? Dan horen we graag van je jeugdtoernooiflehite@gmailcom  t.a.v. Florentien Segaar. Wil je liever alleen tijdens de toernooiweek komen helpen? Zijn we daar ook al hartstikke blij mee.  Groetjes, Florentien, Carlijn, Brenda, Marije en Dianne.

5.      TOSS COMMISSIE

Op de woensdagavonden kan iedereen vanaf 19.00u bij Flehite komen tossen. Je speelt dan 'wedstrijdjes' dubbel of mix van een half uur. Elke ronde maken 2 toss commissieleden een nieuwe indeling, zodat iedereen steeds weer in een andere samenstelling op de baan staat. Het is altijd een druk bezochte en erg gezellige avond. En er is meestal een goede mix van verschillende niveaus, dus zowel voor de beginnende als de gevorderde speler is het leuk om te komen. Ook als je nog niet veel mensen kent is het een makkelijke manier om meer Flehitenaren te leren kennen.  De Toss avond zou niet kunnen bestaan zonder de enthousiaste leden van de Toss commissie. Als lid van de Toss commissie word je op 3 à 4 avonden ingedeeld in de periode van april t/m oktober om de toss indelingen van die avond te maken. Je doet dit altijd met z'n tweeën. Voor de toss commissie zijn we voor dit jaar nog op zoek naar 2 mensen. Lijkt het je wat geef je dan snel op!  Voor meer informatie kun je ons mailen: [email protected] of [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 9306

LTV Flehite

Zandbergenlaan 42A
3817 GN Amersfoort