Vrijwilligers gezocht!

Onze club draait op vrijwilligers (25% van de seniorenleden vervult een functie als vrijwilliger). En dat straalt af op de sfeer van de club. De binding met elkaar is groot en je leert elkaar goed kennen als je regelmatig aanhaakt bij een commissie of toernooiorganisatie.

We zijn weer op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor… 

1.        TOSSCOMMISSIE

2.        JEUGD CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

3.        SPONSOR COMMISSIE

4.        IT COMMISSIE

 

1.        TOSSCOMMISSIE

Op de woensdagavonden kan iedereen vanaf 19.00u bij Flehite komen tossen. Je speelt dan 'wedstrijdjes' dubbel of mix van een half uur. Elke ronde maken 2 toss commissieleden een nieuwe indeling, zodat iedereen steeds weer in een andere samenstelling op de baan staat. Het is altijd een druk bezochte en erg gezellige avond. En er is meestal een goede mix van verschillende niveaus, dus zowel voor de beginnende als de gevorderde speler is het leuk om te komen. Ook als je nog niet veel mensen kent is het een makkelijke manier om meer Flehitenaren te leren kennen. 

De Toss avond zou niet kunnen bestaan zonder de enthousiaste leden van de Toss commissie. Als lid van de Toss commissie word je op 3 à 4 avonden ingedeeld in de periode van april t/m oktober om de toss indelingen van die avond te maken. Je doet dit altijd met z'n tweeën. Voor de toss commissie zijn we voor dit jaar nog op zoek naar 2 mensen. Lijkt het je wat geef je dan snel op! 

Voor meer informatie kun je ons mailen: [email protected] of [email protected]

2.   JEUGD CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

Voor de Jeugd Clubkampioenschappen (JCK) van 12 t/m 18 juni 2023 zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen om dit toernooi te organiseren.

We zoeken:

  • Ouders die door de week de wedstrijdtafel kunnen bemannen. De commissie van de JCK is zelf alleen tijdens het weekend aanwezig.
  • Iemand die de ouders die de afgelopen jaren hebben geholpen benaderd, nieuwe ouders kan werven en vervolgens een indeling kan maken.
  • mensen die hand en spandiensten kunnen verrichten tijdens het toernooi
  • leden die het leuk vinden om onderdeel uit te maken van de toernooicommissie

Zin in? Stuur een mailtje naar [email protected] t.a.v. Florentien Segaar.

3.   SPONSOR COMMISSIE  

De afgelopen jaren is er veel in Flehite geïnvesteerd en dat willen we de komende jaren blijven doen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van de scoreborden op de baan, nieuwe vuilnisbakken om gescheiden afval beter te kunnen verzamelen, nieuwe inventaris van de keuken etc. We doen dat veel uit eigen middelen, maar wat zou het mooi zijn als we ook sponsoren kunnen binden aan onze club.   

Maar dan hebben we wel Flehitenaren nodig die hier de schouders onder zetten en die de huidige sponsorcommissie van één lid komen versterken. Specifiek zoeken we Flehitenaren die het leuk vinden om rond een doel gericht sponsoren te vinden, het aantal vrienden van Flehite weet uit te breiden, sponsorcontracten te beheren, sponsorevents te organiseren. Of, als je eigen ideeën hebt deze vooral in te brengen!  

Ben jij de Flehitenaar die we zoeken?   

Laat het dan weten op [email protected]. En ben je maar een paar uurtjes per maand beschikbaar, ook prima. Alle kleine beetjes helpen als we met een aantal de commissie vormen.

4.   IT COMMISSIE

De werkgroep ICT kan altijd hulp gebruiken voor hand en spandiensten. Heb je een affiniteit met wifi routers, muziekinstallatie, telefoon, televisie, wifi netwerk etc. en lijkt het je leuk om hier bij te ondersteunen, stuur dan een berichtje naar [email protected].

De tijdsinvestering is helemaal afhankelijk van datgene wat uitgezocht / geregeld moet worden en hoeveel tijd je er zelf in wilt stoppen. 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 9306

LTV Flehite

Zandbergenlaan 42A
3817 GN Amersfoort