Sponsoring

De Sponsorcommissie werkt aan een serie interessante pakketten voor kleine en grote sponsors die onze club financieel willen steunen.

Zo kun je bijvoorbeeld straks met je logo en een korte introductie van je bedrijf op de homepage komen te staan bij ‘Sponsor Spotlight’. Doorklikken leidt dan naar een leuke pagina over jou als sponsor van Flehite. Ook plaatsen we je logo in de Flash nieuwsbrief en hebben we nog andere leuke plannen voor onze sponsors. Zodra hier meer over bekend is kan je op deze plek de betreffende informatie vinden.

Maar als je nu al wilt sponsoren, dan kan dat natuurlijk. Stuur een berichtje aan [email protected] en dan nemen wij contact met je op.

Partners Flehite

Pal naast de ingang van het clubhuis hangt een mooie plaat voor ‘Partners Flehite’ met ruimte voor jouw logo! Voor slechts €100,- per jaar heb je een plekje op dit partnerbord. Wees er snel bij, want vol is vol!

Sponsorpakketten

Ook partner van Flehite worden of meer horen over de pakketten? Of wil je kleding (met logo) sponsoren? Stuur een e-mail naar [email protected].

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 9306

LTV Flehite

Zandbergenlaan 42A
3817 GN Amersfoort