Toegang tot het park

Ter beveiliging van ons tennispark en het clubhuis hebben we sinds vorig jaar een aantal maatregelen genomen.

Toegang tot het park

Op het toegangshek aan de Waterdaal is een elektronisch slot geïnstalleerd. De werking van het slot is eenvoudig. Haal je pasje door de sleuf van de kaartlezer en het hek ontgrendelt zich. Soms is een tweede poging nodig.

Toegang tot clubhuis

Om toegang tot het clubhuis te krijgen moet je drie dingen doen: de voordeur openen, het alarm uitzetten en de binnendeur van het slot draaien.

  1. De voordeur ontgrendel je door je KNLTB-pas door de kaartlezer te halen.
  2. Ons clubhuis is ook beveiligd met een ALARM. Het alarm zet je uit door je KNLTB-pas door de kaartlezer naast de binnendeur te halen.
  3. De sleutel om de binnendeur van het clubhuis open te maken hangt in het sleutelkluisje. Je vindt het sleutelkluisje naast de binnendeur aan de rechterkant. Om het kluisje te openen heb je de code nodig die je via de barcommissie hebt gekregen in het bevestigingsmailtje voor jouw bardienst. Deze sleutel kun je ook gebruiken om de beide zijhekken van het park te openen.
Alles op slot

Omwille van de beveiliging is het belangrijk dat je, wanneer jij de laatste bent die het park verlaat, het clubhuis en het park afsluit. Om af te sluiten doe je het volgende:

  1. Doe eerst beide zijhekken op slot (zolang de corona maatregelen gelden zijn deze hekken sowieso gesloten).

Sluit de binnendeur van het clubhuis af met de sleutel, hang de sleutel in het sleutelkluisje en verdraai de code zodat het kluisje weer afgesloten is en onbevoegden geen toegang hebben (zolang de corona maatregelen gelden is deze deur als het goed is gesloten).

  1. Haal je KNLTB-pas weer door de kaartlezer aan de linkerkant van de binnendeur om het alarm in te schakelen én tegelijkertijd het slot van de buitendeur te activeren.
  2. Loop direct naar buiten, sluit de buitendeur (misschien een beetje aandrukken) en wacht tot je hoort dat de deur vergrendelt. Dit kan een paar seconden duren.
  3. Verlaat het park door op de ‘EXIT’ knop op de houten biels te drukken (aan je rechterkant als je voor het hek staat). Als het goed is valt het hek vanzelf achter je in het slot. Controleer dit voor de zekerheid even.

Dank voor je hulp. Samen houden we ongenode gasten buiten de deur.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 9306

LTV Flehite

Zandbergenlaan 42A
3817 GN Amersfoort