Park en onderhoud

Gelegen in de bossen heeft Flehite een prachtige accommodatie met 6 verlichte gravelbanen. Er kan in elk seizoen dagelijks van 9.00 uur tot 23.00 uur getennist worden.

Het park kan geopend worden door de leden met behulp van de KNLTB ledenpas. Lees hier wat je moet doen om het park te openen en sluiten.

Baan afhangen met QR-code

Je reserveert een tennisbaan door het scannen van een QR code op ons digitale afhangbord. Dit gaat als volgt:  

  1. Ga op de club naar het digitale afhangbord
  2. Open daar je ClubApp, en ga naar ’spelen’. NB: zorg dat je de meest recente versie van de app hebt geïnstalleerd via de Appstore of Google Playstore
  3. Selecteer je baan. De banen die je kunt afhangen met een QR code zijn te herkennen aan het symbooltje van een QR code
  4. Op het digitale afhangbord is de QR code zichtbaar.
  5. In je ClubApp opent een scanner, waarmee de QR code gescand kan worden. Mogelijk vraagt je toestel om toestemming aan de App te geven om QR Codes te mogen scannen.
  6. De ClubApp meldt dat je boeking is bevestigd. In het homescherm zie je dat ook bij de boeking staan met een groen vinkje.  

Lees hier een uitgebreidere toelichting

Parkregels

Op het park gelden er regels. Welke dat zijn, vind je in het document Parkregels.

Onderhoud

Een aantal bevlogen leden vormt de Parkcommissie. De Parkcommissie zorgt voor onderhoud, verfraaiing en verbetering van het park, voor zover de Groundsman hier naast zijn dagelijkse taken niet aan toekomt. De Parkcommissie voert zijn werkzaamheden voornamelijk uit in de winterperiode. 

Vragen en opmerkingen

Vragen of opmerkingen over de banen, het clubhuis of het park kun je stellen aan de Parkcommissie via [email protected].

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 9306

LTV Flehite

Zandbergenlaan 42A
3817 GN Amersfoort