Ledenlijst in KNLTB Clubapp

Zo pas je de persoonlijke instellingen van de KNLTB ClubApp aan, bijvoorbeeld om je contactgegevens af te schermen

In de KNLTB Clubapp vind je veel handige informatie zoals het laatste nieuws van Flehite, de agenda,  bardiensten en vaste speelmaatjes. Omdat je met je persoonlijke KNLTB account inlogt bij deze app, staat je digitale ledenpas (bondsnummer, speelsterkte) in deze app. Echter, in de app staat ook een overzicht van alle leden van Flehite met persoonlijke gegevens, waaronder je telefoonnummer en mailadres. Handig als je iemand wilt bereiken, maar ongewenst als je liever niet hebt dat deze gegevens voor alle Flehitenaren zichtbaar zijn. Je kunt in de app daarom zelf bepalen of je foto, telefoonnummer en/of mailadres wel of niet zichtbaar mag zijn voor andere leden.

Het instellen van de zichtbaarheid van persoonsgegevens gaat als volgt:

  1. Installeer de KNLTB Clubapp op je mobiele telefoon
  2. Kies LTV Flehite als club
  3. Log in met de accountgegevens van de KNLTB (maak eventueel eerst een account aan op MijnKNLTB)
  4. Klik in het beginscherm op de drie puntjes (…) links in de onderste navigatiebalk. Je ziet dan je persoonlijke gegevens.
  5. Klik op de ‘schuifjes’ rechtsboven in je scherm
  6. Kies de gegevens die zichtbaar of onzichtbaar zijn voor andere leden: je pasfoto, je (mobiele) telefoonnummer of je mailadres
  7. Sluit het scherm af door te klikken op het pijltje linksboven in het scherm en klik op de home button in de onderste navigatiebalk.

Je kunt je voorkeuren altijd wijzigen. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 9306

LTV Flehite

Zandbergenlaan 42A
3817 GN Amersfoort