033 ITA Veteranenkampioenschappen

ITA Veteranen 2020 was een groot succes

Het eerste toernooi in Corona-tijd is een feit en de toernooicommissie kijkt terug op een succesvolle week. Door de vele inschrijvingen (259) moesten veel wedstrijden in schema’s gespeeld worden, in plaats van in poules. En in het weekend moest door de zomerse buien af en toe uitgeweken worden naar andere clubs. Ondanks dit waren de reacties van de deelnemers erg positief over de organisatie van het toernooi en de prettige manier waarop het Corona protocol werd nageleefd. 

Reactie van een tevreden deelnemer:

“Beste organisatie,
Wij deden voor het eerst mee aan jullie toernooi en wat hebben we genoten! Van jullie park, de puike organisatie en de vriendelijke ontvangst. Tot volgend jaar!” 

Dit was allemaal niet mogelijk geweest met de inspanningen van de toernooicommissie: Rutger, Saskia, Pieter, Robert, Michiel, Dianne, Melanie, Marchiene en Florentien én dankzij de leden die bardiensten draaiden.

Met speciale vermelding van Dianne die elke dag de bar bestierde en als gastvrouw toezag op naleving van het Corona-protocol. Dianne: TOP!!  

En ook met extra dank voor groundsman Sas, die op de finaledag na de regenbuien uit eigen beweging nog extra naar Flehite is gekomen om de banen weer perfect bespeelbaar te krijgen (met hulp van Martin, Floris en Michiel).

Finalisten van de DD8 50+ met als winnaars de oudste deelnemers van 73 en 81 jaar. Gefeliciteerd!

De winnaars van DD6 35+.

Ook belangrijk: trouwe supporters.

 
ITA Veteranen 2020

De strijd om het kampioenschap van de ITA-tennisveteranen gaat op zaterdag 15 augustus van start op het park van Flehite. Het wordt een bijzonder toernooi in een bijzondere tijd. En toch, het enthousiasme voor deelname is groot. Bijna 240 deelnemers schreven zich in. Zo’n 200 partijen worden binnenkort gepland, door de week vanaf 17.00 uur en in het weekend de hele dag. Hou daar rekening mee als je vrij wilt spelen.

Behalve spelers kunnen we ook publiek ontvangen. De bar én de keuken is open zodat Flehite zich gastvrij kan presenteren. Uiteraard binnen de grenzen van de COVID-19 maatregelen. Elke deelnemer ontvangt een apart bericht over de regels tijdens het spel en op het park. De toernooi-organisatie en de bardienst zullen zo goed mogelijk toezien op handhaving. Maar natuurlijk moeten we dat met z’n allen doen. We zijn er als Flehitenaren bij gebaat dat we op een gezond en boetevrij toernooi terug kunnen kijken.

Iedereen veel tennisplezier toegewenst,

De toernooi-organisatie van dit jaar: Saskia, Rutger, Pieter, Robert, Dianne, Michiel, Melanie, Florentien en Marchiene

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 9306

LTV Flehite

Zandbergenlaan 42A
3817 GN Amersfoort