Lustrumbier 70 jaar Flehite PROOST!

Vanaf heden zijn in het clubhuis ons lustrumbier Weizen en de lustrum rosé Meliac verkrijgbaar. Want bij een lustrumjaar hoort natuurlijk iets speciaals om samen te proosten op de verjaardag van Flehite.

Lustrumbier Weizen van brouwerij 't Mirakel

Wat ooit een leuk idee was van een groep vrienden, is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze brouwerij met heerlijke bieren: bierbrouwerij 't Mirakel gevestigd in het Leusderkwartier. Samen met 't Mirakel heeft een kleine afvaardiging van Flehite gekozen voor een heerlijk zomers biertje uit het assortiment: een mooie, heldere Weizen als lustrumbier.

Dit lustrumbier is in een flesje met een Flehite -70 jaar etiket te koop bij onze bar in het clubhuis. En bij speciale gelegenheden, zoals toernooien, zal deze Weizen ook beschikbaar zijn van de tap.

Lustrumwijn Meliac van wijnhandel Henri Bloem Leusderweg

De wijninkopers van Henri Bloem halen uit Frankrijk een frisse, knisperende rosé die dit seizoen bij Flehite wordt geschonken. Uiteraad is deze rosé ook voorzien van een speciaal Flehite-70 jaar etiket. Nu al een collectors item om heerlijk van te genieten in het zonnetje.

 

           

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 9306

LTV Flehite

Zandbergenlaan 42A
3817 GN Amersfoort