Het mooiste verjaardagscadeau voor Flehite: actie buitenmeubilair

Onze geliefde tennisclub Flehite viert dit jaar haar 70e verjaardag! Al zeven decennia lang is Flehite niet alleen een plek waar we tennissen, maar waar ook vriendschappen bloeien en herinneringen worden gemaakt die soms een leven lang meegaan.

Vriendenactie 

Om dit prachtige jubileum te vieren, willen we samen iets bijzonders doen onder het thema: Flehite 70 jaar - vrienden voor het leven. Wat is er nu beter dan deze mijlpaal te markeren door een vriendenactie op te zetten voor nieuw buitenmeubilair? Stoelen, tafels en picknicktafels die onze club nog gezelliger maken en waar nieuwe herinneringen zullen worden gecreëerd door generaties tennissers die nog komen gaan.

Hier is waar jullie, onze gewaardeerde leden en vrienden, in het spel komen. Jullie kunnen individueel of als team een stoel, tafel, bank,  picknicktafel of kussens sponsoren. Als blijk van dank zal jouw naam (of die van je team) vereeuwigd worden op een naambordje op de picknicktafel of tafel. En voor degenen die een stoel sponsoren, zal een prachtig rood kussen met je naam erop prijken, indien gewenst.

Duurzaam buitenmeubilair

Om er voor te zorgen dat we de toekomst duurzaam tegemoet gaan, zijn de nieuwe meubels zorgvuldig uitgekozen in overleg met onze duurzaamheidscommissie. Zo dragen we bij aan een groenere toekomst voor Flehite en de generaties die na ons komen. Natuurlijk begrijpen we dat niet iedereen in staat is om specifieke meubelstukken te sponsoren, maar elke bijdrage, groot of klein, is waardevol. Je kunt ook anoniem bijdragen aan dit prachtige initiatief door simpelweg een donatie te doen. Het hoogtepunt van dit alles zal plaatsvinden tijdens ons Lustrumfeest in november, waar we het eindresultaat van deze vriendenactie bekend zullen maken.

Doe mee en geef Flehite een mooi verjaardagscadeau

Ons doel is om in 2025 te starten met het nieuwe tuinmeubilair, zodat we nog vele jaren kunnen genieten van deze toevoeging aan onze club. Wil je deel uitmaken van deze memorabele gebeurtenis? Vul de keuze voor jouw of jullie bijdrage aan het mooiste verjaardagscadeau voor in op het donatieformulier.

Deze leden hebben al een meubilair cadeau gedaan: Casper Hülsenbeek, Susan Marcus, Tamara de Koning, Coach-Inn van Nienke, Vrijdaggroep 70 +, Désirée, Heleen, Majola, Margriet, Mariëlle en Marjolein, Ger, Retro team, Diana Vreekamp, Marleen Renckens, Lisette Hetzler, Familie van Dorssen, Roeland & Ina, team Annet, Astrid, Kim, Judith, Melanie, Sylvia, vriendinnen en vrienden van Eefje, donderdagavond groep: Marie-Antoinette, Jean, Annette, Fanny, Inez, Ina, Heleen, Gemma, Gerard Vreekamp Bouwservice en team Ilse, Annelies, Floor, Jolanda, Jacolien en Ilse.. Super bedankt voor jullie bijdrage

We zullen regelmatig updates delen over de voortgang van de actie, zodat je precies kunt zien hoe jouw bijdrage onze club transformeert. Laten we samen onze banden versterken en Flehite nog mooier maken voor de volgende 70 jaar en verder.

Bedankt voor je steun, bedankt voor je vriendschap! 

De Lustrumcommissie Flehite 70 jaar

 

DE TUSSENSTAND: DIT KUN JE NOG GEVEN ALS VERJAARDAGSCADEAU

Het mooiste verjaardagscadeau voor Flehite 
 Dit is nog beschikbaar om te geven 
   Totaal  Reeds geschonken  Nog beschikbaar    
terrasstoel 50 22 28  
stoelkussen 50 22 28  
terrastafel  12 7 5  
picknicktafel  2 1 1  
bank 4 meter  4 3 1  
kussen voor bank  4 1 3  

datum 19-05-2024

       

  

Hieronder het overzicht van iedereen die al meubiliar cadeau heeft gedaan.

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 9306

LTV Flehite

Zandbergenlaan 42A
3817 GN Amersfoort