Tennislessen

Tennis wordt nog leuker als je je goed voelt op elke plek in het veld. Iedereen wil toch graag minder fouten maken, tactisch sterker worden en zijn/haar slagenarsenaal verbeteren? Tennisles kan daar zeker bij helpen!

De trainingen op LTV Flehite worden gegeven door Rob van Bunderen Sportservice. De lessen worden ingedeeld naar speelsterkte zodat je altijd op jouw niveau kan tennissen. Er wordt onder andere getraind op vastheid, een stevige basis waarmee je verschillende ballen in verschillende uitdagende (wedstrijd)situaties leert terug te spelen. Daarnaast wordt er altijd gekeken, aan de hand van je karakter en je wensen, naar het speltype wat je wilt gaan spelen.

Inschrijven tennisles

Voor trainingen is de inschrijving nu geopend. Dit gaat iets anders dan je gewend bent, dus we nemen even de stappen met je door.

  1. Je gaat naar https://www.yourtennis.nl/users/sign_in?club=ltv-flehite en daar maak je eenmalig een account aan.
  2. Je bevestigt je nieuwe account via een link die je ontvangt in je e-mail.
  3. Op de inschijf-site zie je de lijst met verschillende lesprogramma’s en onderin staat de link naar het inschrijfformulier.
  4. Schrijf je in via het formulier (in het formulier maak je de keuze welk type les je wilt).

* Inschrijving gesloten *

Lestijden senioren bij avondtraining

Wanneer je ervoor kiest om in de avond te trainen dan betekent dit dat je negen keer traint. Er wordt dan om de week gespeeld: de ene groep traint in de even weken en de andere groep traint tijdens de oneven weken. 

Vragen over tennisles

Heb je vragen over de inschrijving of over de trainingen in het algemeen stuur dan een e-mail naar: info@vanbunderensportservice.nl.

Houd rekening met de geldende corona maatregelen

Volg de richtlijnen > lees de pagina over de corona maatregelen op ons park nog eens goed door voordat je naar de training gaat!