Vrijwilligers gezocht!

Er zijn 8 functies beschikbaar.

Voor de Jeugdcommissie zijn we op zoek naar ouders die de JC taakgericht kunnen ondersteunen. We kunnen als JC niet alle taken zelf uitvoeren en voor de continuïteit van diverse activiteiten als de competitie, maar ook verschillende evenementen, zijn we op zoek naar ouders die willen ondersteunen. Op dit moment zijn we aan het uitzoeken bij welke taken we hulp kunnen gebruiken, dus hou de Flash in de gaten, daar zullen we oproepen doen.

Zin in? Stuur een mailtje naar jeugdcommissie@flehite.nl t.a.v. Florentien Segaar.

Voor de Jeugd Clubkampioenschappen (JCK) van 13 t/m 28 juni zijn we op zoek naar 3 nieuwe vrijwilligers.

 1. We zoeken iemand die de planning van de vrijwilligers op zich kan nemen. De commissie van de JCK is zelf alleen tijdens de weekenden aanwezig. Door de week hebben we ouders die de wedstrijdtafel bemannen. We zoeken iemand die de ouders die de afgelopen jaren hebben geholpen benaderd, nieuwe ouders kan werven en vervolgens een indeling kan maken.
 2. We zoeken iemand die op woensdag 17 en woensdag 24 juni de middagen voor jeugd rood wil coördineren. De ene woensdag is rood 1 aan de beurt, de andere middag rood 2. De indeling voor rood 1 en rood 2 wordt gemaakt samen met onze trainer Daan Pruijs. Er moeten ouders benaderd worden die willen helpen met tellen, net als de jeugdselectie die kan komen helpen tellen voor hun sociale activiteit. Verder moet er gezorgd worden voor wat lekkers. 
 3. Verder zoeken we nog iemand die hand en spandiensten kan verrichten.

 

Zin in? Stuur een mailtje naar jeugdcommissie@flehite.nl t.a.v. Florentien Segaar.

Enthousiaste en actieve sponsorwerver gezocht! Onze tennisclub heeft mooie sponsoren, ze zijn enorm belangrijk voor ons! Daar zijn wij als sponsorcommissie enorm trots op en daarom willen wij zo goed mogelijk in contact zijn met onze sponsoren. Ook zijn wij continu bezig met het aantrekken van nieuwe sponsoren. En daar hebben wij extra handjes bij nodig! Kom jij gezellig in de sponsorcommissie?

Wat ga je doen?

 • Contacten leggen met potentiële sponsoren 
 • Voeren van (wervende) gesprekken met deze potentiële sponsoren
 • Behartigen van de belangen van onze huidige sponsoren 
 • Organiseren van acties/events voor het binden van onze sponsoren

Heb jij wel zin in wat extra commerciële activiteiten voor jouw tennisclub? Reageer dan via sponsorcommissie@flehite.nl of schiet een van de leden van de sponsorcommissie aan.

Alwin, Axel, Gerben, Marielle, Celine, Nienke en Anita

Gevoel voor (online) tekst en taal? Help mee! Onze tennisclub houdt haar leden zo goed mogelijk op de hoogte door middel van een wekelijkse nieuwsbrief en uitgebreide website. De reacties daarop zijn positief, de informatie wordt enorm gewaardeerd, dus dat blijven wij lekker zo aanhouden. Maarrr…, wij zouden wel wat extra hulp kunnen gebruiken! Doe jij niets liever dan communiceren? 😉 Dan zoeken wij jou!

 • Wat je gaat doen?  Verzamelen van informatie voor op de website, communicatie en afstemming tussen de verschillende commissies
 • Verzamelen van de informatie voor de digitale nieuwsbrieven voor de jeugd en senioren 
 • Verwerken van de informatie in de nieuwsbriefmodule en het verzorgen van de verzending (Mailchimp) 
 • Up-to-date houden van de website (WordPress) 
 • Creatieve ideeën aandragen voor het (door)ontwikkelen van onze communicatie

Mailchimp en WordPress zijn zeer gebruiksvriendelijk, daarom hoef je er niet per se kennis van te hebben. Deze taken pak je samen met twee andere leuke leden op en zij nemen alle tijd om je wegwijs te maken in deze programma’s als dat nodig is. Zie jij dit wel zitten om te doen voor jouw tennisclub? Reageer dan via communicatie@flehite.nl of schiet een van de leden van de communicatiecommissie aan.

Alwin, Axel, Gerben, Marielle, Celine, Nienke en Anita

Voor de uitvoering van dat beleid is het bestuur op zoek naar een vrijwilligerscoördinator. Dit is niet iemand die voor de commissies vrijwilligers gaat regelen of al het werk alleen gaat doen! De coördinator coördineert het vrijwilligersbeleid binnen onze vereniging en gaat deze verder ontwikkelen. Heb je hier interesse in of wil je meer informatie, de taakomschrijving staat in het nieuwe vrijwilligersbeleid. En denk je bij jezelf, ik vind dit een leuke functie maar wil het graag samen met iemand doen, geen enkel probleem.

Vragen en/of aanmelding graag via Marieke Geurtsen, secretariaat@flehite.nl.

Reeds gedurende vele jaren wordt op ons prachtige tennispark het ITA veteranen toernooi georganiseerd. Een toernooi onder auspiciën van de ITA (Interclub Tennis regio Amersfoort), ook wel genoemd het Amersfoortse Veteranen Kampioenschap in de categorieën 4,5,6,7 en 8. Het toernooi vindt dit jaar plaats in de periode 15 t/m 23 augustus. Op dit moment zijn we op zoek naar iemand die hand en spandiensten kan verrichten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het begeleiden van de spelers naar de baan, het uitdelen van de banen, met de hapjes rond gaan etc.

Voor meer informatie kun je ons mailen: itaveteranen@flehite.nl

Melanie, Saskia, Marchiene, Rutger en Pieter

De Herfstcompetitie is een interne competitie waar ongeveer 20 teams aan deelnemen. Het is al jaren één van de grootste interne activiteiten binnen Flehite. De teams strijden in 5 speelrondes om de eer en de felbegeerde Smashing Stephensons Cup. Deze speelrondes worden gespeeld in de periode september t/m november op de zondagen. Zin om deze competitie mee te organiseren? Laat het weten. Het organiseren vraagt weinig voorbereiding en aanwezigheid op enkele speeldagen. Een leuke manier om snel met veel leden van Flehite kennis te maken.

Voor meer informatie kun je ons mailen: herfstcompetitie@flehite.nl

Groeten, John en Ilse

De Barcommissie zoekt versterking. Iets voor jou? Ben jij een liefhebber van een drankje en een hapje na het tennissen? Vast wel en wie eigenlijk niet? Dit regelen we vanuit de barcommissie en we zijn op zoek naar versterking. We zoeken minimaal drie Flehitenaren die een warm hart hebben voor het natje en droogje van Flehite. En/of talent hebben voor de organisatorische kant. En voordat je denkt dat je een jaar lang achter de bar staat…niets is minder waar. We werken met overzichtelijke taken die meer of minder tijd vragen. Denk bijvoorbeeld aan assortiment, inkoop, acties, planning, etc. Alles is bespreekbaar. Wat we van je vragen? Wat tijd, samen willen werken in een team en leuke nieuwe ideeën om het clubhuis en de bar nog aantrekkelijker te maken.

Zin in? Stuur een mailtje naar barcommissie@flehite.nl t.a.v. Martijn Tabbernee.