Zie de toppers spelen op de Van Mossel Kia Dutch Open

Gaat het Tallon Griekspoor (de huidige nummer 53 van de wereld) lukken om zijn titel te verdedigen op Van Mossel Kia Dutch Open?

In 2021 won Tallon Griekspoor in een spannende finale van Botic van de Zandschulp. Tallon Griekspoor heeft via zijn management laten weten dat hij heel graag naar Amersfoort komt om zijn titel te verdedigen en ook omdat hij het altijd geweldig vindt om in eigen land te kunnen spelen. Het Van Mossel KIA Dutch Open vindt plaats in Amersfoort van 10 t/m 17 juli 2022 bij Tennisvereniging ALTA.

 

Sterk deelnemersveld

Toernooidirecteur Tom Nijssen zegt hierover: “De inschrijving voor het Van Mossel Kia Dutch Open is gesloten en we hebben een fantastisch en sterk deelnemersveld. Als organisatie zijn we vereerd dat Tallon Griekspoor zijn titel komt verdedigen. Ook de duitser Mats Moraing, winnaar van de editie 2019 zal weer van de partij zijn. Verder hebben ook de Spanjaarden Roberto Carballas Baena, Bernabe Zapata Miralles en Carlos Taberner, allen met een ranking binnen de top 100 van de wereld, hun komst aangekondigd.”

 

Oproep Vrijwilligers

De organisatie is op zoek naar vrijwilligers. Zou jij het leuk vinden om mee te helpen met dit mooie tennis event, schrijf je dan in op https://www.vanmosselkiadutchopen.nl/vrijwilligers/

 

Wil jij er ook bij zijn?

Wil je er bij zijn dan zijn tickets beschikbaar via https://www.vanmosselkiadutchopen.nl/tickets/

 

toernooiwebsite: https://www.vanmosselkiadutchopen.nl

 

Wees welkom!

 

 

X