Jeugdwedstrijden & toernooien

Wat organiseert Flehite?

In het zomerseizoen wordt op woensdagmiddag vaak de Groene Toss georganiseerd. Voor alle groene spelers van Flehite. Wil je meedoen? Neem dan contact op met de Jeugdcommissie.

Voor de grote vakantie wordt er gestreden om de titels van Clubkampioen bij de jeugd in de categorieën (rood, oranje, groen, t/m 14 en t/m 17), maar helaas gaat dat dit jaar (2020) niet door vanwege de Corona maatregelen die landelijk gelden.

In de herfstvakantie wordt bij Flehite het populaire Orthodontie Amersfoort Open Jeugdtoernooi georganiseerd, dit jaar van t/m . Je kunt je inschrijven via deze link of via onderstaande button.

 

Wat is er nog meer mogelijk?
Ook andere clubs in de regio Amersfoort organiseren regelmatig toernooien voor de jeugd. Voor het zoeken naar de mogelijkheden en inschrijven kun je naar mijnknltb.toernooi.nl gaan en zoeken in jouw regio.
 

Naast tennis in de regio biedt de KNLTB ook andere typen toernooien aan. Ranglijst toernooien, maar ook de Nationale Jeugd Kampioenschappen. Wil je hieraan meedoen, kijk dan op de site van de KNLTB.