Vrijwilligers gevraagd

Flehite is de leukste tennisclub van Amersfoort. Het bruist van activiteit en we hebben zelfs een wachtlijst voor nieuwe seniorleden! Onze club drijft op de vele vrijwilligers die er samen voor zorgen dat er op Flehite altijd iets te doen is, geregeld wordt of georganiseerd wordt. Meer dan 100 mensen zijn inmiddels uitgenodigd voor de vrijwilligersavond op vrijdag 27 maart, de jaarlijkse bedank-avond voor alle vrijwilligers.

Wil jij ook meehelpen? Er is genoeg te doen en er zijn nog commissies op zoek naar nieuwe leden. Lees de leuke functieomschrijvingen en meld je aan!

Wil je gelijk aan de slag stuur dan een mail naar de volgende commissies:

  1. BAR COMMISSIE, barcommissie@flehite.nl
  2. HERFSTCOMPETITIE COMMISSIE herfstcompetitie@flehite.nl
  3. ITA VETERANEN TOERNOOI COMMISSIE itaveteranen@flehite.nl
  4. JEUGD CLUBKAMPIOENSCHAPPEN jeugdcommissie@flehite.nl
  5. JEUGD COMMISSIE jeugdcommissie@flehite.nl
  6. SPONSOR- EN COMMUNICATIE COMMISSIE sponsorcommissie@flehite.nl
  7. VRIJWILLIGERSCOÖRDINATOR secretariaat@flehite.nl

En als je wilt weten hoe het bij Flehite precies werkt met dat vrijwilligerswerk, dan kun je het vrijwilligersbeleid lezen.

Om alle vrijwilligers van 2019 te bedanken wordt er op 27 maart een vrijwilligersavond georganiseerd op Flehite. Tijdens deze avond worden de vrijwilligers die afscheid nemen in het zonnetje gezet door het bestuur.

Hoe klein of hoe groot de tijdsinvestering ook is, alle hulp is meer dan welkom en nodig om Flehite als club goed te laten functioneren. We hopen daarom dat de aangegeven commissies met jullie hulp weer voltallig van start kunnen gaan voor het seizoen 2020.

X