Vrij spelen senioren vanaf 16 mei, training vanaf 18 mei

Vrijspelen voor senioren kan vanaf zaterdag 16 mei, voor junioren willen we vrijspelen vanaf 18 mei mogelijk maken. En vanaf maandag 18 mei starten ook te tennislessen voor senioren. Kijk op de site van Tennisschool Pruijs voor de indeling.

Er zijn wel regels, zo mag er alleen gesingeld worden (dubbelen/mixen mag alleen als een koppel tot hetzelfde huishouden behoort) en afhangen doen we vanuit huis met de KNLTB Club App. We hebben dit beschreven op onze website: Corona protocol Senioren. Hier vind je ook aanvullende informatie over bijv. de competitie en clubkampioenschappen.

In de verdere opstart volgen we de richtlijnen van de Rijksoverheid, het protocol verantwoord sporten van NOC/NSF en de aanvullende richtlijnen tennis/padel van de KNLTBVooralsnog zijn dit de richtlijnen tot 1 juni.

Op deze website staat ook een link naar deze protocollen, daar vind je ook onze richtlijnen en extra informatie over wat er voorlopig gewijzigd is i.v.m. corona. We verzoeken iedereen deze pagina goed te lezen.

X