Vrij spelen, de spelregels

Hierbij informeren we je over een aantal praktische zaken om vanaf zaterdag 16 mei te kunnen starten met het vrijspelen.

Baan reserveren via de KNLTB Club App

Je kunt alleen vrij spelen als je op afstand een baan hebt gereserveerd via de KNLTB Club App. Dit geldt voor senioren en junioren.

Een baan op afstand reserveren kan vanaf vrijdagmiddag 15 mei 12.00 uur. Iedereen die de afgelopen week al afgehangen heeft, is uit het systeem verwijderd. Algemene informatie over het downloaden en korte instructies voor gebruik vind je op de pagina van de KNLTB over de Club App. En als je extra vragen hebt dan kun je die misschien vinden op de FAQ pagina hierover.

Spelregels

We hebben voor de eerste periode een aantal ‘spelregels’  opgesteld voor het afhangen om zoveel mogelijk Flehitenaren de gelegenheid geven om vrij te kunnen spelen. Op onze site vind je alle regels, hier alvast de belangrijkste:

  • Het tijdsblok voor zowel enkelen als dubbelen* is 1 uur.
  • Je kunt 1 keer per week een uur afhangen.
  • Door de week zijn de middagen voor de jeugd** gereserveerd.

* Let op: Dubbelen voor junioren kan uitsluitend als een koppel dat op hetzelfde adres woont.
** In verband met de verplichting van toezichthouders kunnen ouders nu nog niet tennissen met hun kinderen.

Afstand houden, routing en gezond verstand

Volg de richtlijnen van de overheid en houd 1,5 meter afstand, lees de richtlijnen op onze site nog eens goed door. We hebben ook een ROUTING gemaakt voor op het park.

X