Lid worden en lid zijn

Ben je enthousiast over Flehite en wil je lid worden? Vul dan het aanmeldingsformulier junioren of aanmeldingsformulier senioren in.

Er is voor de junioren geen wachtlijst op dit moment. Voor de senioren echter wel. Neem contact op met de ledenadministratie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) om te informeren op welke termijn je lid kan worden.

Contributie

De contributiebedragen 2020 staan hieronder weergegeven.

Contributie soortBedrag
Seniorlid € 200
Seniorlid nieuw vanaf 1 juli € 166
Daglid € 143
Jeugdlid € 80
Bargeld € 60
Entreegeld senior € 25
Entreegeld junior € 15

De contributie wordt aan de start van het seizoen (ca. 1 maart) via automatische incasso afgeschreven. De contributie van seniorleden (leden die in het kalenderjaar 18 jaar zijn of worden) wordt vermeerderd met EUR 60,- ‘bargeld’. Dit geldt niet voor leden die na 31 juli van het betreffende jaar 18 jaar worden). Het ‘bargeld’ wordt aan het einde van het seizoen (ca. 1 november) teruggestort indien er 8 uur bardienst is gedraaid.

Ledenpas

Bij aanvang van het seizoen verstrekt de ledenadministratie de ledenpassen op een aantal vooraf gecommuniceerde momenten. Ledenpassen worden enkel verstrekt nadat de contributie is geïncasseerd én nadat je je hebt ingeschreven voor de bardienst.

Eventuele wijzigingen in gegevens kun je doorgeven aan de ledenadministratie. Vragen over contributie of automatische incasso kun je stellen aan de penningmeester.

Blessure of zwangerschap

In geval van blessure of zwangerschap is er mogelijk een blessure/zwangerschap regeling van toepassing. 

Opzeggen

Opzegging van het lidmaatschap vindt plaats door vóór 1 december per email uw opzegging te sturen aan de ledenadministratie. Pas nadat je een ontvangstbevestiging van de ledenadministratie hebt ontvangen is er daadwerkelijk opgezegd. 

Introducee

Na de voorjaarscompetitie is het mogelijk om per lid maximaal drie keer in een seizoen iemand te introduceren. Hiervoor gelden de introducee-regels.

 

Sponsoren

AED-informatie