Van het bestuur: coronaupdate 22-4-2020

Beste Flehitenaren,

Velen van jullie zullen de persconferentie van Mark Rutte op 21 april hebben gezien. En wat fijn dat we voorzichtig en in kleine stappen weer kunnen gaan tennissen.

 

Jeugd wel – senioren niet

Duidelijk is aangegeven dat de jeugd vanaf 29 april weer op het park kan tennissen. Senioren moeten in ieder geval wachten tot 20 mei.

De komende dagen ontvangen we van de KNLTB nog verdere richtlijnen, adviezen en hulpmiddelen. Dit gaan we, samen met Tennisschool Pruijs en afgestemd op de situatie bij Flehite, bespreken. In het weekend communiceren we hoe we het tennissen op Flehite voor de jeugd gaan invullen. Uiteraard blijven ook de richtlijnen van het RIVM van kracht.

Competitie en toernooien

De KNLTB heeft aangegeven dat de voorjaarscompetitie verplaatst gaat worden naar het najaar. Toernooien zijn in ieder geval tot en met 14 juni door de KNLTB van de kalender gehaald. Of de clubkampioenschappen door kunnen gaan, weten we nog niet. Hierover zullen we met de commissie contact hebben.

Meer info op de website van de KNLTB

https://centrecourt.nl/actueel/nieuws/2020/04/corona-update-21-april-jeugd-tm-18-jaar-mag-tennissen-en-padellen-competitie-verplaatst-naar-najaar/

X