Van de Voorzitter: het zijn bizarre tijden

Beste Flehitenaren,

Het zijn meer dan bizarre tijden. Zo kondigden we op de ALV op 11 maart aan dat het park sneller open kan dan verwacht. Een paar dagen later waren we genoodzaakt het park voor langere tijd te sluiten.

Terecht natuurlijk, want we zijn er met zijn allen bij gebaat dat we de verspreiding van het Coronavirus tot stilstand brengen. Wel enorm balen natuurlijk voor iedereen die vrij of competitie wil spelen en vooral voor al die Flehitenaren die de afgelopen maanden keihard hebben gewerkt om dit mogelijk te maken. Maar daar moeten we met zijn allen overheen stappen en positief blijven. Er komen dit jaar vast nog genoeg gelegenheden om op ons mooie park te kunnen spelen.

Laten we de komende periode elkaar goed helpen en ondersteunen waar het nodig is. Flehite kent veel vriendengroepen en ook in mijn eigen vriendengroep merk ik dat de bereidheid groot is om een stapje extra voor elkaar te doen. En geef ook wat extra aandacht aan Flehitenaren die in de vitale beroepen werkzaam zijn. Diep respect en waardering voor al het werk dat zij op dit moment doen.

Als bestuur volgen we de ontwikkelingen nauwgezet en nemen maatregelen waar nodig. Hierbij baseren wij ons op de richtlijnen van de Rijksoverheid en de KNLTB. Houd de website in de gaten voor de laatste stand van zaken.

Ik wens alle Flehitenaren veel sterkte de komende tijd. Let op elkaar en blijf gezond!

X