Tennisschool Pruijs stopt per april 2022

Beste Flehitenaren,
fgelopen vrijdag hebben we van Daan Pruijs het bericht gekregen dat hij de overeenkomst tussen Flehite en Tennisschool Pruijs per 1 april 2022 niet gaat verlengen. Daarmee komt een eind aan een lange samenwerkingsperiode van bijna 6 jaar, waar wij met veel plezier en tevredenheid op terugkijken.
In de tekst hieronder een bericht van Daan.

 


Na 6 prachtige jaren op Flehite te hebben mogen lesgeven als Tennisschool, heb ik na veel wikken en wegen, besloten te stoppen per april 2022. Dankbaar dat ik de kans heb gekregen om hier te mogen werken met zulke enthousiaste en leuke leerlingen van jong tot iets ouder. Het voelt na 6 jaar alsof het tijd is voor een nieuwe stap!
We zijn nog lang niet weg maar hierbij alvast op papier mijn grote dank voor de mooie samenwerking, met alle leerlingen, ouders, kids en ook zeker met alle vrijwilligers die de club draaiende houden.


 

Uiteraard hebben we alle begrip en respect voor dit besluit van Daan.
Samen met de Jeugd- en Technische Commissie starten we het proces om per 1 april 2022 een overeenkomst te hebben met een andere tennisschool die past bij Flehite en waar we ook weer nieuwe stappen mee kunnen nemen.

Namens het bestuur
Stephan Obdeijn (voorzitter)

X