Tennislessen senioren

Tennis wordt nog leuker als je je goed voelt op elke plek in het veld. Iedereen wil toch graag minder fouten maken, tactisch sterker worden en zijn/haar slagenarsenaal verbeteren? Tennisles kan daar zeker bij helpen!

De trainingen op LTV Flehite worden gegeven door Tennisschool Pruijs. De lessen worden ingedeeld naar speelsterkte zodat je altijd op jouw niveau kan tennissen. Er wordt onder andere getraind op vastheid, een stevige basis waarmee je verschillende ballen in verschillende uitdagende (wedstrijd)situaties leert terug te spelen. Daarnaast wordt er altijd gekeken, aan de hand van je karakter en je wensen, naar het speltype wat je wilt gaan spelen.

Zomerseizoen

De lessen beginnen eind maart/begin april en lopen door tot oktober (uitgezonderd de vakanties, zie onder).

Nieuw is dat we in het weekend tijdens de competitieperiode op Flehite ook lessen aanbieden op Theo Meijer Sport in Leusden.

Op de website van de tennisschool vind je alle informatie die daarvoor belangrijk is en ook hoe je kunt inschrijven voor de lessen.

Serie 1 > start op maandag 30 maart 2020
Serie 2 > startmoment laten de trainers 1 tot 2 weken van te voren laten weten, want dit is mede afhankelijk van eventuele uitval door regen.

Winterseizoen

Ook biedt Tennisschool Pruijs winterlessen aan, deze beginnen medio oktober en lopen door tot aan de start van het zomerseizoen (begin maart). Deze lessen worden (nog) niet op ons eigen park gegeven, maar bij Theo Meijer op de binnen- en buitenbanen. Zodra het winterseizoen start volgt hierover meer informatie.

Voor vragen kun je altijd bellen met de trainers:

Daan: 06 13 67 04 88
Dick: 06 40 00 02 80
Bojan: 06 83 25 77 24

Vakantiedata- en feestdagen en dus géén tennislessen:

Meivakantie 25 april t/m 3 mei 
Zomervakantie 18 juli t/m 30 augustus
Vrijdag 10 april Goede Vrijdag
Maandag 13 april 2e Paasdag
Donderdag 21 mei Hemelvaartsdag
Maandag 1 juni 2e Pinksterdag