Tennisles junioren zomer 2020

Wil je weten wanneer en bij wie je bent ingedeeld? Op de site van Tennisschool Pruijs vind je de lesindeling van de jeugd.

Een richtlijn is onder andere dat kinderen tot en met 12 jaar en jeugd vanaf 13 tot en met 18 jaar niet samen mogen trainen. Daarom hebben we de indeling de afgelopen dagen op enkele punten aangepast en hebben sommige groepen bijvoorbeeld de helft van de lestijd les. Als de maatregelen worden versoepeld kunnen we dit zo mogelijk aanpassen.

Check goed je lesbaan want we hebben een routing bedacht om drukte op het park te voorkomen en het volgens de richtlijnen te laten verlopen. Voor de routing en richtlijnen > lees de pagina Corona protocol Junioren nog eens goed door voordat je naar de training gaat!

 

Heb je een vraag over de indeling en/of over de routing kun je een e-mail sturen naar daan@tennisschoolpruijs.nl of bel 0613670488.

Schrijf je nu in voor tennisles in de zomervakantie!

Tijdens de zomervakantie (tussen 20 juli t/m 30 augustus) gewoon lekker tennisles? Dat kan! Want dit seizoen bieden we ook ‘zomervakantielessen’ aan voor senioren en jeugd.

Je krijgt dan 4 lessen van 50 minuten, duo, met 3/4- personen of privé-les van 30 min. Meer op maat gemaakte series zijn ook mogelijk. Schrijf je in via de site van Tennisschool Pruijs.