Arbeidsrecht is het leukste wat er is!

“Ik heb het leukste vak dat er is”, vertelt Stella direct aan het begin van ons gesprek. “Het is echt mensenwerk. Ik streef er altijd naar om tijdrovende en dure procedures te voorkomen en met oog voor de relatie tussen partijen snel tot een oplossing te komen waarbij ik natuurlijk altijd ga voor het beste resultaat voor mijn klant”.

Heb je te maken met een arbeidsconflict? Dreigend ontslag? Moet je een reorganisatie doorvoeren of is er sprake van langdurige ziekte? Dan ben je bij Stella Willebrands van Waarding Advocatuur aan het juiste adres! Stella is specialist in het arbeidsrecht en met haar 20 jaar ervaring kent zij alle ins en outs van wet- en regelgeving maar ook alternatieve oplossingen dan typisch juridische. Zij kijkt net even verder dan haar vakgebied.

Het advies van Stella is “wacht niet te lang als het in de arbeidsrelatie rommelt. Een arbeidsconflict kan zo maar ontstaan en daarna is er vaak geen weg meer terug. Je kan mij het beste inschakelen voordat de bom barst. Dan kunnen nog de juridisch juiste stappen worden gezet en is een (goed) gesprek vaak nog mogelijk. In bijna alle gevallen komen partijen er samen toch nog uit en dat voorkomt veel leed, stress én kosten”.  

Als geen ander weet Stella dat de kosten vaak een drempel zijn. Om die drempel lager te maken, rekent Stella voor een eerste kennismakingsgesprek geen kosten en heeft zij iedere week een gratis inloopspreekuur. “Daarna weten mensen beter wat ik voor hen kan doen en of er een klik is” zegt Stella waarbij zij aanvult “en in bijna alle gevallen vergoedt een werkgever de kosten die een werknemer voor juridische bijstand moet maken”.

Stella is naast sponsor sinds een paar jaar lid bij Flehite. “Tennis is echt plezier en ontspanning voor mij. Het voelt altijd als een kadootje als ik op de club kom. Het is een prachtige plek en de sfeer is goed. Ik kom hier graag!” 

Wil je meer weten over Stella Willebrands en de diensten van Waarding Advocatuur? Neem een kijkje op de website.