Theo Meijer, het sportcentrum waar je je thuis voelt

Iedereen kent Theo Meijer, het multifunctionele Sport, Racket en Gezondheidscentrum in Leusden en Amersfoort. Is het niet van de binnen- en buitenbanen waar veel Flehitenaren in de winter tennissen, dan wel van de grote fitnesszaal, personal trainers (PT4U), groepslessen of de beauty en fysio behandelingen. 

Altijd valt de fijne sfeer op als je binnenkomt. “Ik ben trots op mijn team en faciliteiten”, zegt eigenaar Theo Meijer (voormalig judoka en Olympisch bronzen medaillewinnaar en al ruim 10 jaar trouw sponsor van Flehite). “Binnen alle disciplines werk ik met betrokken en kwalitatief goede trainers en begeleiders. Dat maakt het een club waar mensen met plezier kunnen sporten en zich thuis voelen.”

Theo benadrukt het belang van een goed onderhouden lichaam, zelfs al tennis je redelijk veel. “Door variatie in bewegen houd je je lijf in optimale fitheid.” Dat kan dus in het fitnesscentrum of met de vele groepslessen in fitness, judo en karate. 

(Theo en Nika Meijer)

Wil je eerst kennismaken voordat je een abonnement neemt? Dat kan! Met de Winterkaart of Zomerkaart kan je 3 maanden lang kennismaken met de sportlessen bij Theo Meijer, zonder een abonnement. Maar ook de Kennismakingskaart is een mogelijkheid: 4x kennismaken en als je lid wordt, worden de kosten hiervan afgetrokken. 

Theo Meijer

Kosmonaut 8e                            Plantageweg 7      
3824 MK Amersfoort                3833 AZ Leusden
(033) 4567707                            (033) 4946409

www.theomeijersport.nl