Ook in Corona tijd kun je hier heerlijke maaltijden krijgen!

Wie Ingrid Winterink niet kent van de tennisbaan en haar enthousiaste deelname aan tossavonden, competitie en toernooien, kent haar waarschijnlijk wel als de Ingrid van het rode busje! Meerdere jaren verzorgde zij tijdens toernooien op Flehite vanuit haar rode busje de catering en maaltijden voor de hongerige tennissers. Daarnaast toerde ze door Nederland voor catering op locatie. 

Sinds 2 jaar heeft ze de catering en events vanuit het rode busje met haar partner Henk (HEnk & INgrid) uitgebreid naar Eten & Drinken en Slapen & Ontbijten onder de naam ‘bijHein’. Het restaurant zit op een prachtige plek in het centrum van Amersfoort (op de Vismarkt, hoek Langestraat/Kortegracht).

“Ik ben blij dat we nog kunnen tennissen!”, geeft Ingrid enthousiast aan. “Tennissen bij Flehite is voor mij de ultieme ontspanning, ook door de mooie locatie en de leuke mensen die je altijd weer tegenkomt.” Daar heeft ze nu meer tijd voor nu ze wegens Corona-maatregelen het restaurant tijdelijk heeft moeten sluiten. 

Maar Ingrid laat zich daar niet door tegenhouden, want bijHein maakt wekelijks heerlijke afhaalmenu’s die op vrijdag en zaterdag afgehaald of bezorgd kunnen worden. Elke week een nieuw menu, met altijd een vegetarische variant. “Want wat is er nou fijner om na een potje tennis niet te hoeven koken en een lekkere maaltijd af te kunnen halen?” zegt Ingrid lachend.

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie op de website van bijHEIN.