Flehite, Jaap en Amex al jaren innig verbonden

16 jaar geleden van ’t Stort naar Flehite gegaan, omdat Paike en de kinderen (Rens, Yara en Rixt) lid werden bij familieclub Flehite. En daar heeft Jaap Wisse geen seconde spijt van gehad. 

De afgelopen jaren heeft hij zich met veel energie en enthousiasme ingezet in verschillende commissies (Parkcommissie, bestuur, Smashing Dubbel toernooi…). En 12 jaar geleden heeft hij de sponsorcommissie vormgegeven met Ron Pieterse. Samen wisten ze meerdere sponsoren voor langere tijd aan Flehite te binden. De eerste sponsor die hij contracteerde was zijn eigen bedrijf: Amex Logistics, een internationaal transportbedrijf gespecialiseerd in koel- en vriesvervoer van pharma en levensmiddelen. Vorig jaar is het bedrijf verhuisd van Amersfoort naar de “Amex Coldstore” in Lelystad om het bedrijf uit te breiden met op- en overslagmogelijkheden.

Uiteraard kennen Flehitenaren AMEX vooral als de hoofdsponsor van het Smashing Dubbel Toernooi, dat jaarlijks honderden tennisliefhebbers trekt. “Erg jammer dat het dit jaar niet kon doorgaan, maar gelukkig hebben wij er op 5 September wel een onvergetelijke dag van gemaakt met de AMEX Smashing Dubbel Tiebreak Cup 2020“, zegt Jaap enthousiast. “In deze Coronatijd mis ik de toernooien, de competitie, de bardiensten bij een feestavond, het koffietje op zondagmorgen op het terras (het ultieme vakantiegevoel), maar ik ben blij dat we nog kunnen tennissen, zeker nu het park het hele jaar open blijft, mooi”.