Alcochem wereldwijd van alle markten thuis

Vind je die bankjes op Flehite ook zo lekker zitten? En heb je wel eens gekeken naar het metalen onderstel? Mogelijk gemaakt door Alcochem! Toen de parkcommissie jaren geleden nieuwe bankjes wilden installeren, heeft Hans Timmerman (Directeur bij Alcochem Steel) een voordelige deal kunnen sluiten met een vaste leverancier in Vietnam voor een kwart van de prijs van andere leveranciers. Alcochem is wereldwijd handelspartner in klantspecifieke stalen, roestvaststalen en aluminium producten en kan de hele keten van R&D tot after sales voor z’n rekening nemen.

Hans Timmerman (al ruim 15 jaar lid van Flehite) vertelt enthousiast over de duurzaamheidsprojecten die ze nu aan het lanceren zijn (oa bij The Body Shop) om weggooiverpakkingen te vervangen voor RVS verpakkingen die gereinigd en hergebruikt kunnen worden. 

Alcochem is echt van alle markten thuis. “Het verveelt nooit”, vertelt Hans. “Ook Flehite verveelt nooit en is een unieke plek waar ik me, samen met mijn gezin (vrouw Evelien en twee tennissende dochters) altijd thuis voel. Een betrokken club mensen waar zowel tijdens het tennissen als ook na het tennissen veel te genieten valt. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij als sponsor!”

Hans en zijn vrouw Evelien 25 jaar getrouwd tijdens 25e Smashing Dubbel (2016).