Ontmoet de nieuwe trainers!

Beste Flehitenaren,

Soms komen er kansen voorbij die je met beide handen aan moet grijpen. En dit is er zeker één!

We zijn heel blij dat wij, tennisschool van Bunderen Sport Service, vanaf het voorjaar 2022 de trainingen mogen gaan verzorgen voor de mooiste tennisvereniging van Amersfoort en ver daarbuiten. Op dit moment zijn wij actief in Utrecht bij TC de Uithof en sportcentrum Olympos.

Onze trainingen staan voor plezier, uitdaging en inspiratie. Daarnaast zorgen we voor genoeg fysieke inspanning en werken we gezamenlijk toe naar het behalen van de trainingsdoelen. De trainers die de trainingen gaan verzorgen zijn Raymon Birza, Dorien Schaap en Rob van Bunderen.

De trainers die jullie nog niet kennen stellen zich hieronder kort voor.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Hoofdtrainer Rob van Bunderen

Beste tennissers, wat is het een mooie kans om hoofdtrainer te worden op de verenging waar je zelf al 6 jaar lid bent. De vereniging voelt voor mij als thuiskomen. Ik woon nu inmiddels alweer bijna 10 jaar in het mooie en bruisende Amersfoort, samen met mijn vrouw Priscilla en dochter Keet.

Zelf ben ik vooral actief geweest tijdens de zaterdag heren competitie waar jullie mij wellicht van kennen.

Als 18 jarige drie speler begonnen met het geven van training naast mijn studie, en nu inmiddels 18 jaar verder, fulltime, in het bezit van A, B en C licentie als hoofdtrainer van LTV Flehite.

Mijn andere interesses naast tennis is vooral sporten en bewegen. Zelf actief fietser, wielrennen en mountainbiken, padellen, wintersporten en wandelen met onze hond Teddy. Na het sporten is naar sport kijken een andere grote hobby. De prestatie van onze Nederlandse topsporters zijn de laatste jaren ook om van te smullen. Als ik de namen Max, Mathieu en Botic/Kiki noem dan weet iedereen waar ik het over heb.

Als trainer ben ik betrokken en geïnteresseerd in mijn leerlingen. Samen met de leerlingen zoeken we naar oplossingen zowel op technisch gebied maar ook tactisch, mentaal en fysiek. Het tennis spel is namelijk een combinatie van deze vier factoren en dat maakt het zo leuk en uitdagend. Ik kijk er naar uit jullie allemaal snel te ontmoeten op het mooiste park van Nederland.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Clubtrainer Raymon Birza

Beste tennisvrienden,

Mijn naam is Raymon Birza, ik ben 19 jaar en kom uit Amersfoort. Ik tennis sinds mijn 8ste met heel veel plezier en passie voor de sport. Dit heeft mij gemotiveerd om van mijn hobby mijn beroep te maken, wat ik nu al een jaar met heel veel plezier doe. Ik wil graag de komende jaren mijzelf verder ontwikkelen tot een betere tennisleraar. Ik kijk er erg naar uit om op deze club jullie les te mogen gaan geven. We gaan er een sportieve, gezellige en leerzame tijd van gaan maken!

X