Nieuwe trainers: Luuk te Boekhorst en Fransien Rombouts

28 februari 2023


 

Luuk te Boekhorst

Mijn naam is Luuk te Boekhorst, 36 jaar oud en woonachtig in Doetinchem. Vanaf begin maart zal ik vanuit van Bunderen Sportservice tennislessen gaan verzorgen op de woensdag bij LTV Flehite. Na een leuk gesprek zijn we een samenwerking aangegaan om de kwaliteit van het tennis binnen de organisatie en de vereniging zo hoog en plezierig mogelijk te houden. Ik ben in het bezit van de A licentie en heb in het verleden onder andere als buurtsportcoach gewerkt en in het voetbal en tennis trainingen verzorgd en wedstrijden gecoacht. Ik kijk uit naar de start van het seizoen en heb veel zin om te beginnen op jullie mooie park.

Fransien Rombouts

Mijn naam is Fransien Rombouts en ik ben vanaf  8 maart 2023 trainster bij jullie mooie vereniging. Ik woon samen met mijn man en dochter in Zeewolde. Vanaf mijn 6e jaar ben ik begonnen met tennissen. Uiteindelijk ben ik doorgegroeid naar de 2e klasse op zondag gemengd. Hiernaast heb ik altijd veel toernooien gespeeld. De laatste periode speel ik te weinig 😉,maar dat komt omdat mijn ambitie niet meer ligt bij mijzelf , maar anderen graag wil helpen te leren tennissen en/of een betere tennisser/ster te worden. 

In 1993 heb ik op het CIOS in Arnhem mijn A opleiding gehaald en in 1994 mijn B opleiding. Naast tennis ook diploma’s gehaald voor Fitness trainster, aerobic trainster, dans lerares en zwem lerares. Daarna ook meerdere cursussen gevolgd zoals:  jeugdtennis, biomechanica, Tenniskids 1 en 2. voeding, reanimatie enzz. Ik ben in 2011 begonnen met een massage praktijk aan huis. Ik heb een paar vaste klanten die langs komen voor een Wellness massage of een sportmassage. Doe dit vooral hobby matig😊. 

Ik heb er heel veel zin in om bij TV  Flehite aan de slag te gaan😊,zie jullie snel op de tennisbaan.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 9306

LTV Flehite

Zandbergenlaan 42A
3817 GN Amersfoort