Kom naar de ATP Challenger Tour: het van Mossel KIA Dutch Open 2024.

01 juli 2024


Over ongeveer 2 weken is het weer zo ver en barst het ATP Challenger Tour: het van Mossel KIA Dutch Open 2024 los op ALTA. Deze eerste lustrum editie van het toernooi vindt plaats van zondag 14 juli (kwalificatie) tot en met zondag 21 juli (finale herenenkelspel en demo met Richard Krajicek, Paul Haarhuis, Dennis Kockx en Tom Nijssen).

De leden van ITA tennisverenigingen hebben van zondag 14 juli t/m dinsdag 16 juli gratis toegang tot het toernooi (reguliere tribunes). Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is jouw KNLTB ledenpas of Club App te laten zien bij de ingang van het park. Dit geldt ook voor jeugdleden. Kinderen onder de 12 jaar moeten altijd onder begeleiding van een volwassene zijn.

Passe-partouts en losse tickets voor woensdag 17 juli t/m zondag 21 juli zijn te koop in de ticketshop. Je kunt deze tickets bestellen op: https://www.vanmosselkiadutchopen.nl/tickets/

De organisatie van het toernooi is op zoek naar vrijwilligers en ballenkinderen want zij kunnen tijdens het toernooi flink wat hulp gebruiken. Wil je ook graag jouw steentje bijdragen aan dit mooie toernooi? Schrijf je dan in als vrijwilliger via de link https://www.vanmosselkiadutchopen.nl/vrijwilligers/ . De inschrijving voor ballenkinderen verloopt via de link https://www.vanmosselkiadutchopen.nl/ballenkinderen/ .

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 9306

LTV Flehite

Zandbergenlaan 42A
3817 GN Amersfoort