Inschrijving tennistraining

16 januari 2023

Vanaf heden is het weer mogelijk om je in te schrijven voor de tennistrainingen. Aankomend jaar zullen er drie training periodes van 9 weken worden aangeboden. Tijdens deze periodes train je elke week. Voor periode 1 en 2 schrijf je je nu in via https://www.yourtennis.nl/clubs/ltv-flehite. De inschrijving voor periode 3 is in augustus.  

Trainingsperiode 1 start op maandag 6 maart, week 10. De laatste week is week 21, de week van 22 mei. Tijdens deze periode is er in week 13 (Smashing Dubbel toernooi bij Flehite) en week 18 (mei-vakantie) geen training. Ook op feestdagen zal er geen training zijn.  

Trainingsperiode 2 start op maandag 5 juni, week 23. De laatste week is week 39, de week van 25 september. Tijdens deze periode is er in week 25 (clubkampioenschappen) en week 34 (ITA Veteranenkampioenschappen) geen training. Ook tijdens week 28 t/m 33 is er geen training in verband met de grote schoolvakantie.  

Bij de inschrijving kun je je voorkeur opgeven voor trainingsperiode 1 of 2. We zullen hier proberen rekening mee te houden. Naast trainingen in de avond is het natuurlijk ook mogelijk om weer in de ochtend te trainen. Het voordeel hiervan is dat je 18 weken kunt trainen. Ook hier starten we vanaf maandag 6 maart, week 10. De trainingen worden gegeven op de woensdag en vrijdagochtend.  

Mocht je nog vragen hebben mail dan naar [email protected]

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 9306

LTV Flehite

Zandbergenlaan 42A
3817 GN Amersfoort