Inschrijving Najaarscompetitie 2023 - Senioren en Junioren!

15 mei 2023

Najaarscompetitie 2023: schrijf je nu in!

De Najaarscompetitie wordt steeds populairder, want ieder jaar doen er meer spelers van verschillende verenigingen mee. Het is uitdagend en je wordt sneller beter. Daarnaast is het ook nog eens heel erg gezellig. Kortom, tennis is leuker als je wedstrijden speelt! Op deze pagina vind alle informatie en relevante links voor de KNLTB Najaarscompetitie 2023.

Tijdens de Najaarscompetitie speel jij samen met jouw team op vijf speeldagen, tussen half september en half oktober, tegen de andere teams uit de poule. Een poule bestaat in de meeste gevallen uit zes teams en wordt ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Een team treft iedere tegenstander één keer. Je speelt een aantal keer thuis op jouw eigen club en een aantal keer ga je bij een andere vereniging op bezoek. Het team dat na de vijf speeldagen het meeste wedstrijdpunten heeft gewonnen is kampioen.

Met ingang van 2022 is het aantal speeldagen van de Najaarscompetitie aangepast van 7 naar 5 speeldagen. Klik hier voor de speeldata van de Najaarscompetitie 2023.

Wil je meedoen aan de Najaarscompetitie? Meld je dan nu aan! Je kunt je tot uiterlijk 31 mei as aanmelden!

 

>> Aanmelden KNLTB Najaarscompetitie 2023

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 9306

LTV Flehite

Zandbergenlaan 42A
3817 GN Amersfoort