19 juni: informatiemarkt mogelijkheden 7de baan

05 mei 2024


Al ruim een jaar onderzoekt een delegatie van het bestuur, in opdracht van de leden, de mogelijkheden om een 7de baan aan te leggen op het park. Inmiddels zijn de plannen zodanig uitgewerkt dat het tijd is om, naast de ALV’s, alle leden te informeren over de stand van zaken en de besluitvorming voor te bereiden. 

Het bestuur vindt het belangrijk dat er een goed doordacht en breed gedragen voorstel komt voor een eventuele 7de baan en dat er een goede besluitvorming plaatsvindt. Het gaat immers om een ingrijpende aanpassing. Daarom wil het bestuur dat alle leden Flehite de kans krijgen om zich te informeren, deel te nemen aan de discussie en mee te beslissen. Tijdens de ALV van 13 maart jl. is ingestemd met de volgende aanpak:   

  1. Op woensdag 19 juni van 20.00 – 21.30 uur is er een informatiemarkt in het clubhuis. Hier kun je informatie krijgen over verschillende aspecten rondom de mogelijke aanleg van de 7de baan. Dit is ook het moment om vragen te stellen en ideeen en wensen aan te dragen. 
  2. Op de website van Flehite komt een forumpagina waar leden hun ideeën en standpunten over de 7de baan kunnen delen met andere leden.
  3. Na de zomer presenteert het bestuur een aangescherpte uitwerking van de plannen, gebaseerd op de input van de leden.
  4. Er komt een extra algemene ledenvergadering (ALV) om te stemmen over dit voorstel. Leden ontvangen hiervoor een persoonlijke schriftelijke uitnodiging met een duidelijke beschrijving van het besluit waarvoor instemming wordt gevraagd en uitleg over de stemprocedure. Leden hebben de mogelijkheid om per volmacht te stemmen via een volmachtformulier. Er moeten minimaal 100 schriftelijke stemmen worden uitgebracht tijdens de extra ALV voor een geldig besluit. Als dit aantal niet wordt gehaald, wordt er een nieuwe ALV uitgeschreven. In alle gevallen wordt besloten op basis van meerderheid (de helft van het aantal uitgebrachte stemmen + 1).
  5. De telling tijdens de extra ALV gebeurt door twee leden die geen deel uitmaken van het bestuur en niet betrokken zijn geweest bij het onderzoek.  

Zie voor meer details de PowerPoint presentatie die is gebruikt in de ALV van 13 maart 2024. 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 9306

LTV Flehite

Zandbergenlaan 42A
3817 GN Amersfoort