033 ITA Veteranenkampioenschappen

  • Van 15 t/m 23 augustus 2020
  • itaveteranen@flehite.nl
  • 033 - 4619306
  • Inschrijven via Toernooi.nl
  • Categorieën: Toernooien, Senioren toernooi
  • Labels: Senioren

Het ITA-Veteranenkampioenschap (35+ en 50+) wordt jaarlijks gespeeld op ons eigen prachtige tennispark.

En gelukkig kan dit gezellige toernooi zoals het nu staat ook in 2020 gespeeld gaan worden. De inschrijving is inmiddels dan ook geopend. 

Er wordt gespeeld in de categorieën 4 tot en met 8, zowel in de enkel als (gemengd) dubbel. In de dubbels hoeft maar één van de twee deelnemers lid te zijn van een bij de ITA aangesloten vereniging. Als Flehite lid kun je dus met iedereen aan dit toernooi meedoen.

Over de exacte invulling van de kampioenschappen is de commissie nog in beraad. Het kan zijn dat er om twee gewonnen set gespeeld gaat worden of op tijd. Eventuele besluiten hierover worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. 

Zoals het er nu naar uit ziet is het terras en clubhuis tijdens het kampioenschap “gewoon” geopend, dus ook aan gezelligheid naast de baan zal het dit jaar niet ontbreken.

Uiteraard volgen de ITA toernooiorganisatie en L.T.V. Flehite als gastclub te allen tijde de actuele richtlijnen van het RIVM en de KNTLB.

Houd er bij het inschrijven rekening mee, dat:

– wedstrijden op werkdagen vanaf 17u worden gepland. Evt. verhinderingen kunnen kenbaar gemaakt worden bij de inschrijving.
– je opgegeven beschikbaarheid in het finaleweekend is niet bindend voor de planning.  

Met sportieve groeten van de toernooicommissie,
Florentien, Marchiene, Melanie, Saskia, Rutger en Pieter