ITA Veteranen 2020 was een groot succes

Het eerste toernooi in Corona-tijd is een feit en de toernooicommissie kijkt terug op een succesvolle week. Door de vele inschrijvingen (259) moesten veel wedstrijden in schema’s gespeeld worden, in plaats van in poules. En in het weekend moest door de zomerse buien af en toe uitgeweken worden naar andere clubs. Ondanks dit waren de reacties van de deelnemers erg positief over de organisatie van het toernooi en de prettige manier waarop het Corona protocol werd nageleefd.

Dit was allemaal niet mogelijk geweest met de inspanningen van de toernooicommissie: Rutger, Saskia, Pieter, Robert, Michiel, Dianne, Melanie, Marchiene en Florentien én dankzij de leden die een bardienst draaiden.

Met speciale vermelding van Dianne die elke dag de bar bestierde en als gastvrouw toezag op naleving van de Corona-maatregelen. Dianne: TOP! En ook met extra dank voor groundsman Sas, die op de finaledag na de regenbuien uit eigen beweging nog extra naar Flehite is gekomen om de banen weer perfect bespeelbaar te krijgen (met hulp van Martin, Floris en Michiel). Lees meer op de toernooipagina…

X