Inschrijven tennisles

Seniorleden en juniorleden, iedereen kan zich nu inschrijven voor de tennislessen van komend seizoen! De lessen zullen starten vanaf maandag 4 april. De trainingen worden gegeven door Dorien en de nieuwe trainers Raymon en Rob.

Lees voordat je je inschrijft nog even onderstaand bericht van de tennisschool.

 


– BERICHT VAN DE TRAINERS OVER DE TENNISLES –

Voor seniorleden

Wanneer je ervoor kiest om in de avond te trainen dan zal je negen keer trainen. Wij gaan dan namelijk om de week spelen. De ene groep traint in de even weken en de andere groep traint tijdens de oneven weken. De week dat je niet traint kun je bijvoorbeeld gaan vrij spelen en hetgeen gaan toepassen wat je de week ervoor hebt geleerd. Op deze manier kan iedereen aan het begin van het seizoen starten met trainen. Dit is prettig voor nieuwe leden zodat zij meteen een goede start kunnen maken, maar ook fijn voor de competitiespelers zodat zij kunnen trainen gelijktijdig met de voorjaarscompetitie.

Daarnaast kunnen, wanneer de groepen hiervoor openstaan en het niveau aansluit, leerlingen van hetzelfde tijdstip bij elkaar invallen wanneer er iemand afwezig is. Dit zal in overleg worden gedaan met de verschillende groepen.

Voor jeugdleden

We zouden graag met de basisschool kinderen willen starten vanaf 14:40. Als dit lukt kunnen we namelijk de middelbare school kinderen inplannen vanaf 16:00. Op deze manier zouden we iedereen moeten kunnen indelen. Wanneer 14:40 net niet haalbaar is, dan is het niet erg om een paar minuutjes later aan te sluiten. De warming up heb je dan waarschijnlijk ook al gehad door het haasten :).


 

Inschrijven

Tennisschool Van Bunderen Sportservice heeft een speciale inschrijf-website waar je eerst een account moet aanmaken. Lees hier hoe dat moet en schrijf je in!

Inschrijven kan tot en met 7 maart.

X