Voorjaarscompetities
Inschrijven voor senioren en jeugd

In de hoop dat de omstandigheden het toelaten, zullen er  ook in 2022 weer vele vormen van competitie worden gespeeld bij Flehite. Wil jij meedoen? Schrijf je dan in voor 1 van onderstaande 5 competities:

KNLTB Voorjaarscompetitie Senioren

De Voorjaarscompetitie telt 7 speeldagen en start ieder jaar begin april en loopt door tot begin juni. Je speelt met een team van minimaal 4 spelers. Het is per competitievorm verschillend wat voor soort wedstrijden er gespeeld worden: dubbels, singles en mix. Bij Flehite zijn alle vormen mogelijk en we vragen je dan ook bij het inschrijven je voorkeur aan te geven (dinsdagochtend, vrijdagochtend, vrijdagavond, zaterdag en zondag). De TC gaat dan haar best doen om aan zoveel mogelijk wensen tegemoet te komen. Wil je meer weten over de KNLTB competitie, dan verwijzen we je naar de site van de KNLTB. 

Voor het inschrijven is het belangrijk dat je de beleidsregels nog even leest.

Schrijf je in via onderstaande button of via deze link. Sluiting inschrijving 16 november 2021.

 ITA Competitie senioren

Deze competitie is bedoeld voor iedereen met een ranking van 6, 7, 8 en 9. Jij en je team tennissen bij een van de 16 tennisverenigingen uit Amersfoort, Leusden, Hoevelaken & Achterveld. Bij de indeling wordt hiermee rekening gehouden. Een team bestaat uit 6 personen. Voor meer informatie verwijzen wij naar de site van ITA: 033tennis.nl.

De ITA-damescompetitie is op woensdagochtenden in april en mei (m.u.v. de meivakantie).

De ITA-herencompetitie is komen te vervallen.

Schrijf je in via onderstaande button, of via deze link. Sluiting inschrijving 16 november 2021

KNLTB Tenniskids Rode en Oranje Competitie

De Rode en Oranje Competitie voor kinderen wordt ook wel KNLTB Tenniskids competitie genoemd. De leeftijdscategorie is tot ongeveer 10 jaar. Er wordt 7x gespeeld op zondag in het voorjaar. Meer informatie vind je op de KNLTB Tenniskids site.

Kinderen worden ingedeeld op sterkte en kleur ballen door de JC in samenwerking met de trainers van Flehite.
Schrijf je in via onderstaande button, of via deze link. Sluiting inschrijving 16 november 2021.

KNLTB Jeugd Groene competitie (10 t/m 12 jaar) en Junioren Competitie (13 t/m 17 jaar)

De Groene competitie en de Junioren Competitie wordt 7x gespeeld op zondag in het voorjaar. 

Kinderen worden ingedeeld op sterkte en kleur ballen door de JC in samenwerking met de trainers van Flehite.
Schrijf je in via onderstaande button, of via deze link. Sluiting inschrijving 16 november 2021.

Interne Competitie Voor Niet Competitie Spelers, de CVNCS

Voor iedereen die niet meedoet aan de reguliere voorjaarscompetitie is er de CVNCS. Voor wie er nog nooit van gehoord heeft of het nog (steeds) niet weet… CVNCS staat voor Competitie Voor Niet Competitie Spelers en is een interne competitie bij Flehite die parallel loopt aan de KNLTB voorjaarscompetitie. Elk jaar wordt een groot aantal teams ingeschreven en wordt er in de weekenden gezellig en vooral sportief gespeeld. Wil je meer lezen over deze competitie, kijk dan hier.

Let op: geef je op als team van minimaal 3 dames en 3 heren. Individueel inschrijven is niet nodig, één aangewezen persoon kan dit voor het team doen. De CVNCS inschrijving blijft tot uiterlijk 1 maart open staan. Er is ruimte voor maximaal 10 teams, dus wees er snel bij. Voor inschrijven gebruik je onderstaande button, of deze link. Sluiting inschrijving maart 2022.