Het bestuur blikt terug en kijkt vooruit

Het is een goed gebruik om aan het eind van het jaar terug te blikken op wat er allemaal is gebeurd en een doorkijk te geven naar het komende jaar.
Wat een roller coaster is 2020 geweest voor iedereen in de thuissituatie en op het werk, maar ook op sportief gebied. Het is een jaar om nooit te vergeten.

In deze situatie was het heel fijn dat we, met alle maatregelen en beperkingen die we hebben gehad, konden blijven doortennissen op onze mooie club.
Achter de schermen is door heel veel Flehitenaren heel veel werk verzet om dit mogelijk te maken. Denk hier even aan als je via de App afhangt en je een uurtje speelt op de baan. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Bedankt alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt en dit ook blijven doen! En laten we samen er voor zorgen dat we kunnen blijven spelen.

Je zou bijna vergeten dat er nog veel meer is gebeurd zoals bijvoorbeeld:
Flehite is een stuk duurzamer geworden. We hebben o.a. nieuwe led-verlichting, zonnepanelen op het dak, zijn gestart met gescheiden afvalinzameling en overal op het park hangen vogelkastjes om de processierupsen te bestrijden. De banen zijn het hele seizoen al geweldig en het park ziet er goed uit. Het elektronische toegang systeem is verder uitgebreid en op de kopse kant van het clubhuis zijn de planken vervangen i.v.m. houtrot. Tijdens de ALV is besloten dat we het hele jaar openblijven en het lukt ons om ook financieel een gezonde vereniging te blijven.

Voor komend jaar hopen we natuurlijk dat we kunnen blijven tennissen, dat het clubhuis weer open kan en dat competities en toernooien doorgaan. Wij zullen er alles aan doen om dit, binnen de regels, mogelijk te maken. Daarnaast gaan we ook weer een aantal investeringen doen in het park en clubhuis om het tennissen bij Flehite nog aantrekkelijker te maken.

Wil je ook een steentje bijdragen aan de activiteiten van onze vereniging, laat het dan weten aan Marieke (vrijwilligerscoordinator@flehite.nl). Iedere hulp is welkom.

Als bestuur wensen we je hele fijne feestdagen en een goede start van 2021.
Blijf gezond en maak van de mogelijkheid gebruik om de komende weken lekker te tennissen!

Arend, Ina, André, Florentien, Martin, Annet en Stephan
Bestuur Flehite

X