Flehite rookvrij

“Een rookvrij Flehite, met uitzondering van de twee aangewezen rookplekken”    
 
Vanuit de ALV maar ook vanuit een maatschappelijke discussie hebben we de afgelopen periode gesproken over het rookbeleid op Flehite. We hebben een enquete uitgestuurd onder de leden en een bijeenkomst gehouden met een werkgroep. Deze is samengesteld naar aanleiding van de resultaten uit de enquete om tot een advies aan het bestuur te komen.
De conclusie die we hebben getrokken, is dat we het belangrijk vinden dat we een vereniging zijn met een gastvrij karakter. Daar hoort de mogelijkheid van het roken ook bij. Om rokers de mogelijkheid te geven om te kunnen roken en er daarnaast ook voor te zorgen dat de jeugd en niet rokers er geen last van hebben, is het advies aan het bestuur geweest: “een vaste rookplek op het park faciliteren”. 
 

Het bestuur heeft dit advies overgenomen. Dit betekent dat met ingang van heden er op het park, roken alleen nog is toegestaan op twee daarvoor aangewezen plekken. Deze zijn gemarkeerd. De ene plek is onder het afdak van het clubhuis bij baan 2. De andere mogelijkheid is aan de linkerkant van het zijterras bij baan 4. 

 
Het handhaven van dit rookbeleid is iets van alle leden. Fijn als je eventuele gasten en introduceé’s op de hoogte brengt van het Flehite rookbeleid en mensen die per ongeluk toch op verkeerde plekken roken, hierop aan spreekt.

X