De inschrijving voor bardiensten is weer geopend

Vanaf heden kunnen alle seniorleden zich weer inschrijven voor bardiensten. Lees het onderstaande stuk aandachtig door voor je je inschrijft!

We hebben nog steeds te maken met Corona, de 1,5 meter en richtlijnen van het RIVM zijn onveranderd. Houd daar rekening mee wanneer je achter de bar staat.

Wat betekent dat voor de bardiensten de komende periode:

  • Het barrooster wordt per maand opengesteld (dit doen we ivm regelmatige wijzigingen in beleid vanuit de overheid, zodat er snel bijgestuurd kan worden indien nodig)
  • Er zijn verschillende bardiensten beschikbaar waarbij het aantal mensen achter de bar verschilt per moment.┬áSta je liever alleen achter de bar, kies dan een moment dat er maar 1 persoon nodig is
  • Bij de start van de ITA Veteranenkampioenschappen op 15 augustus, gaat ook de keuken weer open
  • Voor het welslagen van de ITA Veteranenkampioenschappen is een goede barbezetting noodzakelijk. Schrijf je nu in
  • Je kunt op dit moment op de gebruikelijke manier via de KNLTB-website een bardienst inplannen. Gebruik hiervoor je bondsnummer met het wachtwoord dat je gebruikt voor de KNLTB app. Voor de uitgebreide handleiding zie elders op de website

Het is nieuw en ook Sneller om je via de KNLTB-app voor bardiensten in te schrijven:
* open hiervoor de app
* klik onderaan op “Club”
* klik dan op “diensten” boven in het scherm
* kies een datum en vrijstaande bardienst
* klik op inschrijven
* je krijgt een bevestiging via de mail.

Met dank aan een kleine groep barmedewerkers die de afgelopen 4 weken alles heeft kunnen testen en alle leden die zich hebben gehouden aan de geldende regels, waardoor we nu weer voor iedereen het barrooster open kunnen stellen.

X