Meer over de CVNCS

C.V.N.C.S = Competitie Voor Niet Competitie Spelers

Voor iedereen die niet meedoet aan de reguliere voorjaarscompetitie is er de CVNCS. Voor wie er nog nooit van gehoord heeft of het nog (steeds) niet weet… CVNCS staat voor Competitie Voor Niet Competitie Spelers en is een interne competitie bij Flehite die parallel loopt aan de KNLTB voorjaarscompetitie. Elk jaar wordt een groot aantal teams ingeschreven en wordt er in de weekenden gezellig en vooral sportief gespeeld. Er wordt gestreden om het felbegeerde CVNCS-tegeltje. 

De voornaamste reden om deel te nemen is dat je van een gezellig potje tennis houdt en het leuk vindt om hier een competitie-element aan toe te voegen. Zowel de beginnende als de meer gevorderde speler vindt zijn weg tijdens deze gezellige competitie. We proberen het voor elke speelsterkte een leuk evenement te laten zijn. Elk jaar doen er een hoop bekende gezellige gezichten mee, maar de CVNCS is zeker ook voor nieuwe leden dé kans om vaker te spelen of meer nieuwe tennismaatjes te leren kennen. Ook als je geen team hebt kun je je gewoon opgeven. Er zijn altijd teams waar nog iemand bij kan en er zijn ook zeer regelmatig reservespelers nodig. Het inschrijfformulier staat weer online, dus schrijf jezelf of je team snel in!

Er wordt 2 uur getennist op de zaterdag- of zondagavond vanaf 20.00 uur. Het eerste uur spelen we een damesdubbel en een herendubbel én in het tweede uur spelen we twee gemengd dubbels. De speeldata lopen gelijk met de landelijke voorjaarscompetitie tussen 4 april en 24 mei. Het complete overzicht van de speeldata vind je hier. Het is belangrijk om op zoveel mogelijk speeldata beschikbaar te zijn.

Je geeft je bij voorkeur op met een heel team bestaande uit minstens 3 vrouwen en 3 mannen óf als je geen heel team kunt opgeven kun je je ook individueel opgeven, dan proberen wij een team samen te stellen. Als je slechts een enkele keer kunt spelen kun je je als algemeen reserve opgeven.

Hoe meer belangstelling, des te gezelliger: dus twijfel niet en geef je op via het inschrijfformulier!!! Zodra de poule-indeling en het wedstrijdschema bekend is, wordt dit op de site gepubliceerd.

In 2021 kunnen er maximaal 10 teams mee doen.

Heb je nog vragen? Mail cvncs@flehite.nl.

Sportieve groeten,
Jeroen Fiselier
Erik de Boevere