Competitie spelen op Flehite

Ieder jaar worden er weer vele vormen van competitie gespeeld bij Flehite. We hebben het even voor je op een rij gezet.

Wil je je inschrijven? Als de inschrijving open is dan zie je dat in het ‘direct naar’ menu of onder het kopje Senioren in het hoofdmenu. Heb je andere vragen? Per competitie hebben we ook een e-mail adres dat je kunt gebruiken om je vraag kunt stellen.

KNLTB Voorjaarscompetitie Senioren

De Voorjaarscompetitie telt 7 speeldagen en start ieder jaar begin april en loopt door tot eind mei of begin juni op dinsdagochtend (dames), vrijdagochtend (heren 50+), vrijdagavond, zaterdag of zondag. Je speelt met een team van minimaal 4 spelers. Het is per competitie-vorm verschillend wat voor soort wedstrijden er gespeeld worden: dubbels, singles en mix. Bij Flehite zijn alle vormen mogelijk en we vragen je dan ook bij het inschrijven je voorkeur aan te geven. De TC gaat dan haar best doen om aan zoveel mogelijk wensen tegemoet te komen. Wil je meer weten over de KNLTB competitie, dan verwijzen we je naar de site van de KNLTB.

Voor vragen kun je een e-mail sturen naar: tc@flehite.nl.

KNLTB Najaarscompetitie Senioren

De Najaarscompetitie kent 7 speeldagen. Deze competitie start in september en duurt tot eind oktober/begin november. Er wordt gespeeld op vrijdagavond en zaterdag in verschillende competitievormen (dubbels en mix). Je kunt jouw voorkeur bij inschrijven aangeven. Meer informatie over de najaarscompetitie tref je op de site van de KNLTB.

Voor vragen kun je terecht bij de TC: tc@flehite.nl.

ITA Competitie

Deze competitie is bedoeld voor dames en heren met een ranking van 6, 7, 8 en 9. Iedereen tennist bij een van de 16 tennisverenigingen uit Amersfoort, Leusden, Hoevelaken & Achterveld. Bij de indeling wordt hiermee rekening gehouden. Een team bestaat uit 6 personen. Voor meer informatie verwijzen wij naar de site van ITA: 033tennis.nl.

De ITA-damescompetitie is op woensdagochtenden in april en mei (m.u.v. de meivakantie). Voor vragen kun je een e-mail sturen aan: itawoensdag@gmail.com.

De ITA-herencompetitie is op maandagochtenden in april en mei (m.u.v. de meivakantie). Voor vragen kun je een e-mail sturen aan: bartprietveld@kpnmail.nl.

Competitie Voor Niet Competitie Spelers, de CVNCS

Voor iedereen die niet meedoet aan de reguliere voorjaarscompetitie is er de CVNCS. Voor wie er nog nooit van gehoord heeft of het nog (steeds) niet weet… CVNCS staat voor Competitie Voor Niet Competitie Spelers en is een interne competitie bij Flehite die parallel loopt aan de KNLTB voorjaarscompetitie. Elk jaar wordt een groot aantal teams ingeschreven en wordt er in de weekenden gezellig en vooral sportief gespeeld. Wil je meer lezen over deze competitie, kijk dan hier.

Let op: geef je op als team van minimaal 3 dames en 3 heren. Individueel inschrijven is niet nodig, één aangewezen persoon kan dit voor het team doen.

Voor vragen kun je een e-mail sturen aan: cvncs@flehite.nl.

Herfstcompetitie

De herfstcompetitie is een interne competitie van Flehite die in de maanden september, oktober en november gespeeld wordt op 6 zondagen. Traditie getrouw wordt deze afgesloten met een toss. Je geeft je op met een team van minimaal 3 heren en 3 dames. Er wordt een damesdubbel, herendubbel en twee mixes gespeeld. Iedere wedstrijd duurt een uur. Voor meer informatie, klik dan hier.

Voor vragen kun je terecht bij herfstcompetitie@flehite.nl.