Communicatie (met leden)

De Sponsor & Communicatiecommissie verzorgt de informatievoorziening naar de leden.

De belangrijkste communicatiekanalen zijn:

  • de website www.flehite.nl (nieuwsberichten, evenementen & informatieve pagina’s)
  • de Flash (een tweewekelijkse digitale nieuwsbrief)
  • de Jeugdflash (een digitale tweewekelijkse nieuwsbrief)
  • Facebook
Nieuws voor seniorleden

Zodra er nieuws is of als je je bijvoorbeeld kunt aanmelden voor competitie of tennisles, krijgt de website een update. Het laatste nieuws staat dus altijd als eerste op de site!

Nieuwsbrief

Het streven is om daar eens per twee weken in de Flash (nieuwsbrief via e-mail) melding van te maken. De Flash wordt verstuurd op dinsdag.

Content aanleveren

Heb je iets te melden dat je op de website wilt hebben of in de nieuwsbrief? Lees hier hoe en wanneer je de content kan aanleveren.

Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet, of niet meer? Meld je dan aan via onderstaande button.

Nieuws voor jeugdleden

Ook voor het laatste nieuws voor de jeugd geldt dat we dit op de website als eerste melden. We sturen daarbij regelmatig op donderdag de Jeugdflash (nieuwsbrief via e-mail) aan alle jeugdleden of ouders van jeugdleden.

Content aanleveren

Heb je iets te melden dat je op de website wilt hebben of in de Jeugdflash? Lees hier hoe en wanneer je de content kan aanleveren. 

Ontvang je onze jeugd nieuwsbrief nog niet, of niet meer? Meld je dan aan via onderstaande button.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Bezoek dan regelmatig onze website.

Ga je iets organiseren?

Bij ons kun je ook terecht voor je eigen ‘flehite’ e-mail adres. Zoals ‘duurzaamheid@flehite.nl’ of ‘cocktailparty@flehite.nl’. En uiteraard kunnen wij jouw berichten, meldingen of oproepen op de site plaatsen met foto’s/beeldmateriaal.

Facebook

Je kunt zelf berichten op onze Facebook pagina plaatsen. Dat doe je dan als gast onder je eigen naam. Je kunt ons natuurlijk vragen om je te helpen als het niet lukt: communicatie@flehite.nl.