Brief van de voorzitter

Beste Flehitenaren,

Tijdens de ALV op 11 maart kondigden we vol trots aan dan we banen al op 16 maart open zouden gaan. Niemand kon toen voorspellen dat dit door Corona niet door zou gaan.

Nu we sinds 1 juli weer (bijna een soort van) normaal kunnen tennissen op Flehite, kijk ik terug op een aantal enerverende maanden. Het woord dat direct bij me opkomt is ‘trots’. Trots op al die vrijwilligers in en buiten commissies die het vanaf begin mei stapje voor stapje mogelijk hebben gemaakt dat we weer kunnen tennissen. Achter de schermen is heel veel werk verzet.

Ook ben ik trots op jullie, junior en seniorleden van Flehite. Natuurlijk gaat er wel eens iets anders dan we hadden gedacht, afgesproken en bedoeld, maar ik vind dat 95% van de leden zich aan de richtlijnen en afspraken houdt. En als ik dan van andere clubs hoor dat ze door een gebrek aan vrijwilligers bijvoorbeeld niet in staat zijn het terras te openen, dan ben ik echt trots op onze club.

In alle hectiek zou je dan nog bijna vergeten dat er ook nog heel veel andere dingen zijn gedaan. Een aantal highlights:

  • We hebben geïnvesteerd in nieuwe verlichting en zonnepanelen
  • Binnenkort vernieuwen we het sproeisysteem voor de banen
  • Er is een nieuwe bank bij baan 4
  • De eikenprocessierupsen zijn weggehaald
  • Op de kopse kant van het clubhuis zijn twee kozijnen vervangen

De commissie duurzaamheid werkt gestaag aan verdere duurzame verbeteringen en we hebben ook nog afscheid genomen van Lisette Hetzler als bestuurslid/voorzitter van de JC.

Maar ik ben ook blij dat we weer ‘meer naar normaal’ gaan. Een blik vooruit laat zien dat de tweede helft van het jaar ook weer enerverend zal zijn. Hopelijk wel met een iets andere dynamiek.
In augustus gaat, binnen de mogelijkheden, het ITA-veteranentoernooi (inschrijving geopend!) door en willen we de toss weer starten. In september start de KNLTB competitie en in de herfstvakantie organiseren we weer een het Orthodontie Amersfoort Open Jeugdtoernooi (inschrijving geopend!). De gevel van het clubhuis gaat nog aangepakt worden en we hopen (en gaan er van uit) dat de banen de rest van het jaar open zullen blijven.

Voor nu wens ik namens het bestuur, iedereen een hele fijne zomerperiode en -vakantie. Wees voorzichtig en blijf gezond. Tot op Flehite!

Namens het bestuur,

Stephan Obdeijn
voorzitter

X