Bardiensten voor pilot gevraagd

Als de aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen in de persconferentie op 24 juni a.s. ook daadwerkelijk bekend gemaakt gaan worden, dan betekent dat vanaf 1 juli de bar bij Flehite onder strikte voorwaarden weer open mag. Deze voorwaarden gaan o.a. over het houden van 1,5 meter afstand, het instellen van een looproute en het invoeren van hygiëneregels. Daarnaast is het belangrijk om het aantal (loop)bewegingen in het clubhuis zo beperkt mogelijk te houden. Als we ons bij Flehite NIET aan deze regels houden, dan kunnen we hoge BOETES krijgen.

Daarom wordt een vaste groep barmedewerkers gevraagd, die er voor zorgen dat zij naast het verzorgen van een drankje (de keuken blijft vooralsnog gesloten) ook actief zijn in het schoonhouden van de baromgeving en het stroomlijnen van de uitvoering van de regelgeving. De maand juli wordt gebruikt als pilot periode.

De dagen en tijden waarvoor bardiensten gevraagd worden zijn:

  • maandag, woensdag en vrijdag 9:00-13:00
  • maandag t/m vrijdag 19.00-23.00
  • weekenden 09.00-13.00

Ben jij die Flehitenaar met bardienstervaring die tegen de bekende vergoeding deel uit wil gaan maken van deze “bardienstpool”? Meld je dan direct aan bij de barcommissie door een mail te sturen met je naam, telefoonnummer en beschikbaarheid in juli.

X