AMEX Logistics verlengt hoofdsponsorschap Smashing Dubbel Toernooi!

Wij zijn erg blij jullie te kunnen mededelen dat de verbintenis tussen het Smashing Dubbel Toernooi en onze hoofdsponsor AMEX Logistics met nog eens 2 jaar is verlengd.

Een aantal weken geleden zijn Ivo, Diane en Roy, van de SDT-organisatie en Jaap Wisse, directeur van AMEX Logistics, bij elkaar gekomen om te spreken over een mogelijke verlenging. Onder winterse omstandigheden, maar met een feestelijk glas champagne werd uiteindelijk het contract getekend. Wij, als organisatie, zijn hier uiteraard heel erg blij mee, omdat mede door de financiële ondersteuning het Smashing Dubbel Toernooi de laatste jaren uitgegroeid is naar een zeer succesvol toernooi. Daarnaast is Jaap Wisse ook al enige jaren zeer gewaardeerd lid van onze SDT-crew, waarin hij ontzettend veel werk achter de schermen verricht en ook tijdens de toernooiweek erg veel aanwezig is en ondersteunt bij alles wat komt kijken bij het zo soepel mogelijk laten verlopen van de week. 

AMEX Logistics, opgericht in 2000, is een internationale logistieke dienstverlener gespecialiseerd in koel en vriesvervoer. Op dit moment is AMEX nog gevestigd aan de Vanadiumweg in Amersfoort, maar dit jaar zal het bedrijf verhuizen naar Lelystad. Door ondersteuning van diverse goede doelen zoals  Unicef en RightToPlay, zet Amex zich in om maatschappelijk haar steentje bij te dragen. Ook de ondersteuning van regionale sportverenigingen is hier een onderdeel van. De sponsoring van het Amex Smashing Dubbel toernooi past hier dan ook perfect bij, aldus Jaap.

Wij verheugen ons wederom op een mooie samenwerking met als doel er de komende twee jaar weer een fantastisch toernooi van te maken en hopen uiteraard dat u zich weer in grote getalen inschrijft voor het “AMEX” Smashing Dubbel Toernooi. Dit jaar zal ons toernooi plaats vinden van zaterdag 7 september t/m zondag 15 september. Voor meer informatie volg ons via de website, facebook en Instagram. 

Tot in september! 

Met Sportieve Groet,

De gehele SDT-crew

X