Alternatieve jeugdcompetitie succesvol van start

Deze week zijn we op Flehite begonnen met de interne jeugdcompetitie. Zondag 14 maart mochten de kinderen van Rood en Geel spelen.

Om 13.00 starten 16 Rode kinderen met een warming up  en daarna met de wedstrijdjes. Met behulp van een paar uitverkoren ouders en een paar spelers uit geel werden alle potjes goed begeleid. De kinderen konden prijzen winnen voor mooie ballen, fair play en het thema waar tijdens de lessen op getraind was en dat was deze week ‘een actieve tennishouding’. Daan kwam zelf kijken hoe de kinderen het tijdens de partijtjes deden.

We hadden hier en daar een klein buitje, maar volgens Buienrader waren die er niet, dus hebben we ze heerlijk genegeerd en door getennist.

Om 14.00 is iedereen na de prijsuitreiking en het opruimen weer naar huis gegaan. Ondertussen stonden de jongeren van geel al te popelen om de baan op te gaan. Met een hoge opkomst van rond de 18 jongeren (geel)  was het dringen op de baan. De wedstrijden werden met behulp van de KNLTB pasjes ingepland (net zoals op de toss) en na een half uur ging de zoemer voor de volgende ronde. Het is heerlijk droog gebleven. Het was een heerlijke middag.

>> zondag 21 maart zijn de kleuren Oranje en Groen aan de beurt!

Wil je ook meedoen? Meld je dan aan via Jeugdcommissie@flehite.nl en we zorgen dat je geïnformeerd over alle praktische details.

Tot dan! Lisette Hetzler, namens de Jeugdcommissie L.T.V. Flehite

X