Gelegen in de bossen heeft Flehite een prachtige accommodatie met 6 verlichte gravelbanen, waarop tussen 9.00 uur en 23.00 uur gespeeld kan worden. De banen zijn geopend van april t/m oktober. Op het tennispark is een gezellige bar met een sfeervol terras.

Flehite is één van de populairste tennisverenigingen van Amersfoort. Flehite heeft veel aandacht voor de begeleiding van jeugd, vanaf jonge leeftijd tot senior. In aanvang worden voor alle kinderen bal- en slagvaardigheidsopleidingen georganiseerd. In de volgende fase is een gevarieerd trainingsprogramma ter beschikking. Competieteams kunnen op verschillende niveaus terecht. Ons eerste mixteam speelt dit jaar in de 2e klasse op zondag en op zaterdag speelt het 1e damesteam topklasse.

Ook voor de recreatieve spelers worden allerlei evenementen georganiseerd. De recreatieve wedstrijdspeler vindt binnen Flehite veel mogelijkheden en ondersteuning van het wedstrijdtennis. Dit wordt ingevuld door de voor alle niveaus georganiseerde competities, waaronder herfstcompetitie en Competitie Voor Niet Competitie Spelers (CVNCS).

Mis je iets op de website?

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input